Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Відбулася відкрита публічна презентація Артемівської школи І-ІІІ ступенів №2 в рамках державної атестації закладів

Переглядів: 3953
05.11.2015 - 12:55

На виконання плану проведення атестаційної експертизи навчальних закладів відділу освіти Артемівської міської ради на 2015 рік, з метою визначення відповідності навчального закладу державним стандартам певного освітнього рівня 3 листопада 2015 року в Артемівській загальноосвітній школі №2 відбулася публічна презентація навчального закладу в рамках проведення державної атестації.

На презентації були присутні члени атестаційної комісії відділу освіти для проведення державної атестації: заступник начальника відділу освіти Оксана Карпець, головний спеціаліст з питань загальної середньої освіти Анна Орел, завідувач міського методичного кабінету Ніла Лисюк, Голова асоціації керівників загальноосвітніх навчальних закладів Лариса Хмельницька, представники батьківської громади, педагоги школи та члени учнівського самоврядування.

Про роботу школи в міжатестаційний період доповіла директор школи Ольга Біленко. З інформацією про створення умов для забезпечення функціонування навчального закладу виступила заступник начальника відділу освіти Оксана Карпець. Вона окреслила перед присутніми завдання, що стоять перед членами експертної комісії відповідно до змін у Порядку державної атестації навчальних закладів – це визначення відповідності навчального закладу державним стандартам загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів, дотримання ним вимог цих державних стандартів та забезпечення надання якісної освіти за визначеними напрямками діяльності навчального закладу відповідно до робочої програми.

Відбулася відкрита публічна презентація Артемівської школи І-ІІІ ступенів №2 в рамках державної атестації закладівВідбулася відкрита публічна презентація Артемівської школи І-ІІІ ступенів №2 в рамках державної атестації закладівВідбулася відкрита публічна презентація Артемівської школи І-ІІІ ступенів №2 в рамках державної атестації закладів

Останні статті на сайті