Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 120 гостей.

ExportUA

Літературне свято в Артемівській школі №12

Переглядів: 3416
05.11.2015 - 12:45

Щорічно 9 листопада у нашій країні відзначається День української писемності та мови. Саме з цієї нагоди 4 листопада, напередодні свята, в Артемівській школі №12 з учнями 5-А класу було проведено літературне свято «Співуча і дзвінка наша мова».

Одна вона у нас така –
Уся співуча і дзвінка,
Уся плакуча і гримуча
Хоч без лаврового вінка.

Підготувала та провела захід класний керівник 5-А класу, учитель української мови та літератури, Ольга Жиліна.

Учні декламували вірші українських письменників, присвячені рідній мові, лунали українські пісні, а наприкінці свята відбулась вікторина «Знавці української мови».

Мова — це живий організм, вона розвивається за своїми законами, тому завдання школи - берегти цей нетлінний скарб, навчати дітей любити та поважати свою мову.

Щорічно 9 листопада у нашій країні відзначається День української писемності та мови. Саме з цієї нагоди 4 листопада, напередодні свята, в Артемівській школі №12 з учнями 5-А класу було проведено літературне свято «Співуча і дзвінка наша мова».Щорічно 9 листопада у нашій країні відзначається День української писемності та мови. Саме з цієї нагоди 4 листопада, напередодні свята, в Артемівській школі №12 з учнями 5-А класу було проведено літературне свято «Співуча і дзвінка наша мова».

Останні статті на сайті