Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 133 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Актуальні напрями діяльності освітньої сфери розглядались на нараді завідувачів дошкільних навчальних закладів Артемівська

Переглядів: 2950
02.11.2015 - 11:48

29 жовтня 2015 року у конференц-залі відділу освіти Артемівської міської ради відбулась нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів.

Відкрила зустріч головний спеціаліст з питань дошкільної освіти Тетяна Коломак, яка ознайомила присутніх з порядком денним, акцентувала їх увагу на актуальності надання якісних освітніх послуг для дітей дошкільного віку в сучасних умовах. Крім того, вона повідомила про результати виїзного дня працівників відділу освіти до дошкільного навчального закладу комбінованого типу, ясел-садка №31 «Рябінушка», визначивши рекомендації щодо усунення виявлених недоліків.

На посилення практичної спрямованості роботи дошкільних установ щодо комплектування спеціальних груп дітьми з особливими освітніми потребами був спрямований аналіз за результатами оперативного контролю з даного напряму спеціаліста І категорії з питань дошкільної освіти Вікторії Рязанцевої, яка зазначила, що на особливому контролі керівників має бути відстеження результативності роботи за встановленими рівнями вад мовлення дітей.

Про результати державної атестації дошкільного навчального закладу ясел-садка №10 «Кристалик» доповіла Тетяна Коломак. У своєму виступі вона зазначила, що результати діяльності дитячого садка відповідають вимогам Державного стандарту дошкільної освіти, Положення про дошкільний навчальний заклад.

Учасники наради були ознайомлені з підсумками проведення ДРК (днів діагностики, регулювання і контролю) щодо аналізу стану навчально-виховної роботи в дошкільних закладах, інформацією про атестацію педагогічних працівників дитсадків у 2015-2016 навчальному році.

Наприкінці заходу завідувачі дошкільних установ №25 Євгенія Сухорученко, №31 Світлана Шелудько презентували досвід роботи щодо системи управлінсько-методичного супроводу діяльності педагогічного колективу.

Керівники дошкільних установ мали змогу обговорити Інструктивно-методичні рекомендації щодо організації діяльності інклюзивних груп у дошкільних навчальних закладах (додаток до листа МОН від 12.10.2015 №1/90-487), лист департаменту освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації щодо заборони використання в службових цілях посадовими особами неофіційних електронних поштових скриньок у домені російських публічних поштових серверів.

На основі узагальнення та аналізу матеріалів і виступів завідувачами колегіально були вироблені рекомендації щодо подальшої роботи дошкільних навчальних закладів.

29 жовтня 2015 року у конференц-залі відділу освіти Артемівської міської ради відбулась нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів.29 жовтня 2015 року у конференц-залі відділу освіти Артемівської міської ради відбулась нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів.29 жовтня 2015 року у конференц-залі відділу освіти Артемівської міської ради відбулась нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів.29 жовтня 2015 року у конференц-залі відділу освіти Артемівської міської ради відбулась нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів.

Останні статті на сайті