Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Урядовий портал

Підсумки осінньої спартакіади в Артемівській ЗОШ №5

Переглядів: 3225
30.10.2015 - 06:59

Масові спортивні заходи в рамках осінньої спартакіади тривали у школі протягом трьох жовтневих днів. За цей період серед учнів 1-11-х класів відбулися змагання з різних видів спорту згідно затвердженого плану заходів спартакіади.

Так, учні початкових класів брали участь у змаганнях «Веселі старти». Учні 7-8-х класів демонстрували свою приткість та силу в змаганнях з легкоатлетичних видів спорту, а учні 9-11-х класів змагалися за звання кращих гравців з настільного тенісу. Спортивні заходи проходили як у приміщенні школи, так і на свіжому повітрі, зміцнюючи імунітет школярів. Крім цього, завдяки співпраці школи із міським басейном «Дельфін» за планом було проведено змагання із плавання серед учнів 7-х класів.

За результатами спартакіади кожен клас отримав грамоти з певних змагань. Також, були відзначені учні, які досягли високих особистих результатів: Владислав Вольвач (7-А клас), Максим Решетніков, Данило Корочанський (8-А клас), Юлія Влєзкова (8-Б клас) та Артем Лангін
(9-А клас). Усі учасники змагань отримали солодкі призи – торти, які було придбано завдяки спонсорській допомозі батьків учнів 1-В, 3-Б та 4-А класів, родини Іванкових.

Масові спортивні заходи в рамках осінньої спартакіади тривали у Артемівській ЗОШ №5 протягом трьох жовтневих днів. Масові спортивні заходи в рамках осінньої спартакіади тривали у Артемівській ЗОШ №5 протягом трьох жовтневих днів. Масові спортивні заходи в рамках осінньої спартакіади тривали у Артемівській ЗОШ №5 протягом трьох жовтневих днів. Масові спортивні заходи в рамках осінньої спартакіади тривали у Артемівській ЗОШ №5 протягом трьох жовтневих днів.

Останні статті на сайті