Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 86 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Відбувся міні-ярмарок вакансій

Переглядів: 2896
22.10.2015 - 09:29

21 жовтня 2015 року в Артемівському міському центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій, який організовано на замовлення Артемівської районної державної адміністрації. Артемівська райдержадміністрація здійснює реалізацію повноважень державної влади на території Артемівського району та має на сьогоднішній день потребу у персоналі: вакантними на сьогодні є 15 посад  спеціалістів державної служби, які  укомплектувати можна на вимогу роботодавця за наявності освіти за спеціальностями: економіст або бухгалтер, юрист або військові науки, журналістика,   архітектура, будівництво або екологія, медична освіта.

Міні-ярмарок вакансій проведено в комплексі інформаційно-консультаційного заходу за принципом «Під одним дахом». Відкрила ярмарок  директор Артемівського міського центру зайнятості Ірина Лещенко. Вона ознайомила учасників заходу з ситуацію, яка сьогодні склалася на ринку праці, розповіла про соціальні послуги, які Державна служба зайнятості надає своїм клієнтам з числа безробітних громадян та роботодавців, проінформувала про законодавчі новації в сфері зайнятості.

Протягом заходу шукачі роботи отримали вичерпну інформацію про вакансії, умови праці та вимоги до кандидатів. Загалом в міні-ярмарку взяли участь 7 осіб з числа зареєстрованих безробітних, які мають економічну освіту, в тому числі 3 особи - з числа вимушено переміщених осіб, 1 особа -  учасник АТО. В результаті співбесіди на запропоновані вакантні робочі місця попередньо відібрано та запрошено 1 особу. Після ознайомлення з умовами праці та обов’язками безпосередньо на підприємстві, проходження конкурсного відбору та спеціальної перевірки, питання укомплектування вакансій буде вирішено роботодавцем остаточно.