Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 84 гостя.

Урядовий портал

…І покажем, що ми браття козацького роду

Переглядів: 2848
15.10.2015 - 09:35

Унікальний день – 14 жовтня з цього року став святковим вихідним. Унікальність його у тому, що в ньому триєдино сплелися релігійне свято Покрова Пресвятої Богородиці, історичне – День українського козацтва та сучасне свято вшанування бойового подвигу громадян, що присвятили своє життя служінню українському народу.

Учні Артемівської школи №10 зуміли вправно вплести святкування цих подій у марафон, що відбувся напередодні 13 жовтня.

Цей день розпочався виховними годинами у класах, на яких діти говорили про означені свята, переглядали відео та вшановували пам’ять героїв. До учнів 1-Б класу (кл. керівник Катерина Булла) завітала волонтер медичної частини Вікторія Мирошниченко, яка розповіла дітям про свою роботу на передовій та наголосила на важливості ушанування героїв АТО. У класах середньої ланки проведено акцію «Напиши листа захиснику України». Молодші школярі виготовляли малюнки у подарунок військовим, що захищають наше місто. На виховних годинах учні створювали колажі та газети, які вивісили у холі школи.

Цікаво й змістовно пройшли традиційні тематичні лінійки. Розпочинались вони урочисто Гімном України. Учні 8-А класу, що готували виступи (кл. керівник Олена Гордієнко), привітали дітей зі святом, розповіли історію козацтва. Ведучі відзначили, що сьогодні це свято особливе, бо нині справжні нащадки українських козаків, патріоти, захищають неньку Україну від агресорів. У той же час у холі І поверху працювала святкова виставка малюнків та літератури, що підготувала для учнів бібліотекар Олена Галас.

Та найбільше запам’ятався учням 5-6 класів майстер-клас по виготовленню голубів миру, що проводила вчитель трудового навчання Олена Кольвашенко. Учні 7-8 класів захоплено брали участь у танцювальному флешмобі «Перлина - Україна», що організували учениці 8-Б класу під керівництвом педагога-організатора Марини Сподіної.

Шкільні урочистості завершилися, та команда школи відправилася на міський конкурс інсценованої козацької пісні, щоб продемонструвати «що ми браття козацького роду».

 

 

День українського козацтва в школі №10 День українського козацтва в школі №10 День українського козацтва в школі №10 День українського козацтва в школі №10

Останні статті на сайті