Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

До Всесвітнього Дня туризму

Переглядів: 2078
07.10.2015 - 07:12

До Всесвітнього Дня туризму Центром туризму, краєзнавства та екскурсій наприкінці вересня 2015 року було організовано ряд заходів.

Гуртківці ЦТКЕ відправились у дводенний похід до с. Дронівка. Під час походу вихованці Центру провели змагання зі спортивного орієнтування, туристську естафету, організували прогулянку по осінньому лісі, де насолоджувалися видом рідної природи, запахом осені. Ввечері організували біля вогнища конкурс туристської пісні. Враження після подорожі залишилися добрими, теплими і радісними.

У дошкільному навчальному закладі яслах-садку №27 відбулася зустріч вихованців садка гуртка «Туристик» зі старшими наставниками - вихованцями Центру туризму, краєзнавства та екскурсій. Під час зустрічі для дошколят було організовано похід по уявному маршруту на території закладу дитсадка, а на привалі дітей чекали старші туристи, які показали як правильно установити намети, розпалити вогнище. Діти з цікавістю слухали старших туристів, пробували виконувати всі завдання. Захід пройшов дружньо та весело.

До Всесвітнього Дня туризму Центром туризму, краєзнавства та екскурсій наприкінці вересня 2015 року було організовано ряд заходів.До Всесвітнього Дня туризму Центром туризму, краєзнавства та екскурсій наприкінці вересня 2015 року було організовано ряд заходів.До Всесвітнього Дня туризму Центром туризму, краєзнавства та екскурсій наприкінці вересня 2015 року було організовано ряд заходів.До Всесвітнього Дня туризму Центром туризму, краєзнавства та екскурсій наприкінці вересня 2015 року було організовано ряд заходів.

Останні статті на сайті