Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 163 гостя.

Урядовий портал

До Всесвітнього Дня туризму

Переглядів: 2213
05.10.2015 - 10:55

У дошкільний заклад №10 «Кристалик» завітали діти дошкільного закладу №25 «Колькольчик» для проведення сумісної спортивної розваги, присвяченої до Всесвітнього Дня туризму.

Метою заходу було створення у дітей веселого настрою, відчуття радості руху, розвитку сили, швидкості, спритності та знайомство з туристичним обладнанням.

У дітей дошкільних закладів під час проведення свята була можливість не тільки побачити, а й практично апробувати туристичне обладнання: намети, спальні мішки, переправу на колоді за допомогою інструкторів міського центру туризму, краєзнавства та екскурсій. Про призначення намету під час проведення походу розповів Валерій Кучер. Захоплення у дітей визвала гра «Переправа на колоді», під час якої за допомогою Тетяни Гончарової вони долали перешкоду, яка може зустрітися кожному туристу. Не всі дошкільники знають, як комфортно провести ніч у лісі. Як правильно влізти в спальний мішок малят навчила Тетяна Блінова. Скільки радості та позитивних емоцій було, коли дошколята стрибали по купинам на «болоті», «тушили пожежу», рятуючи ліс та його мешканців. Це доказує ще раз, що туризм – це засіб не тільки розширення кругозору, а й збагачення духовного життя дитини, у якої під час походу розвиваються почуття дружби, взаємовиручки, любові до природи рідного краю та бажання її захищати.

Яке ж туристичне свято без привалу!? Справжнім чудом для дітей та дорослих стала духм’яна, тепла, печена картопля та чай.

У дошкільний заклад №10 «Кристалик» завітали діти дошкільного закладу №25 «Колькольчик» для проведення сумісної спортивної розваги, присвяченої до Всесвітнього Дня туризму.У дошкільний заклад №10 «Кристалик» завітали діти дошкільного закладу №25 «Колькольчик» для проведення сумісної спортивної розваги, присвяченої до Всесвітнього Дня туризму.У дошкільний заклад №10 «Кристалик» завітали діти дошкільного закладу №25 «Колькольчик» для проведення сумісної спортивної розваги, присвяченої до Всесвітнього Дня туризму.У дошкільний заклад №10 «Кристалик» завітали діти дошкільного закладу №25 «Колькольчик» для проведення сумісної спортивної розваги, присвяченої до Всесвітнього Дня туризму.