Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Урядовий портал

Туристсько-краєзнавчий зльот серед учнівської молоді м. Соледара

Переглядів: 3257
29.09.2015 - 06:35

З метою пропаганди здорового способу життя, формування навичок краєзнавчого туризму Соледарським Центром дітей та юнацтва на місцевому ставку було проведено туристсько-краєзнавчий зльот серед учнівської молоді старшого віку ЗОШ №13 та ЗОШ №14.

На початку змагань учасників привітали члени журі: міський голова Юрій Товстокоренко, заступник міського голови Тетяна Корж, начальник служби по справам неповнолітніх виконкому Ольга Вілкова.

До програми зльоту увійшли такі види змагань: розпалювання багаття, установка наметів, приготування традиційної страви куліш, орієнтування на місцевості, надання першої медичної допомоги... За результатами змагань переможцем стала команда ЗОШ №13 «Камелот». Всі учасники зльоту отримали багато позитивних емоцій, бажання займатись туристсько-краєзнавчою роботою постійно, бо здоровий та освічений українець – здорова нація.

За перше місце команда ЗОШ №13 «Камелот» отримала великий торт, за друге (команда ЗОШ №14 «Вікторія») - смачне морозиво від міського голови.

З метою пропаганди здорового способу життя, формування навичок краєзнавчого туризму Соледарським Центром дітей та юнацтва на місцевому ставку було проведено туристсько-краєзнавчий зльот серед учнівської молоді старшого віку ЗОШ №13 та ЗОШ №14. З метою пропаганди здорового способу життя, формування навичок краєзнавчого туризму Соледарським Центром дітей та юнацтва на місцевому ставку було проведено туристсько-краєзнавчий зльот серед учнівської молоді старшого віку ЗОШ №13 та ЗОШ №14. З метою пропаганди здорового способу життя, формування навичок краєзнавчого туризму Соледарським Центром дітей та юнацтва на місцевому ставку було проведено туристсько-краєзнавчий зльот серед учнівської молоді старшого віку ЗОШ №13 та ЗОШ №14.

Останні статті на сайті