Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Олімпійський тиждень в Артемівській школі №5

Переглядів: 2577
17.09.2015 - 12:43

В Артемівській школі №5 з 14.09.2015 до 20.09.2015 року триває Олімпійський тиждень. Згідно плану, проводиться низка відповідних заходів.

Так, протягом 14-17 вересня класні керівники у цікавій формі знайомили учнів з результатами Олімпійських ігор. Серед школярів 2-х та 4-х класів відбувся конкурс малюнків «Спорт у моєму житті». 14 та 15 вересня проходив турнір з міні-футболу серед учнів 3-х, 4-х та 2-х класів, присвячений Олімпійському тижню та здоровому способу життя.

Для учнів 3-х та 4-х класів учителями фізичної культури Катериною Сиротюк та Світланою Шумаковою проведено спортивні змагання «Веселі старти». Всі учні початкових класів взяли активну участь у спортивних конкурсах, а саме: «Не загуби м’яча», «Стрибки в мішках», «Стрибки на скакалці», «Варися, кашо!», «Загадки», «Спортивна вікторина». Також була проведена гра з глядачами. Наприкінці спортивних змагань учні виконали пісню «Здоров’я і спорт». Найактивніші були нагороджені грамотами школи.

Учителями фізичного виховання Миколаєм Копанишиним та Дмитром Дробітьком було проведено спортивні змагання з міні-футболу для 7-х класів та піонерболу - для 8-х класів.

Тож, заходи Олімпійського тижня в школі тривають, робота з пропаганди олімпійських ідей та здорового способу життя продовжена.

Олімпійський тиждень в Артемівській школі №5Олімпійський тиждень в Артемівській школі №5Олімпійський тиждень в Артемівській школі №5Олімпійський тиждень в Артемівській школі №5

Останні статті на сайті