Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Команда «АртИшоК» м. Артемівська вийшла у фінал

Переглядів: 2640
17.09.2015 - 07:40

Ось і минули всі етапи освітнього проекту «Відкривай Україну». Команда Артемівської школи №18 «АртИшоК» вийшла у фінал і з нетерпінням чекає на поїздку до Києва, де пройде фінальна гра.

Упродовж п’яти місяців (саме стільки тривала програма, яка була спрямована на культурне відродження молодого покоління України) учасники конкурсу набували вміння командної гри, оволодівали секретами сценічної, режисерської майстерності, формували навички створення спільних ініціатив та дослідницької роботи, розкривали свій творчий потенціал. Однокласники, батьки, вчителі, друзі та просто знайомі завжди вболівали за «АртИшоК», всіляко підтримували їх, допомагаючи відкрити нову і сучасну Україну, створену своїми руками. Отже, перемога команди – це натхненна робота шкільної спільноти.

Організатори освітнього проекту обіцяють для переможців неочікуваний і цікавий фінал, але ще не розкрили свого секрету щодо завдань. Ця інтрига повинна позитивно вплинути на творчий настрій нашої команди й надихнути учасників на перемогу.

Бажаємо успіхів, нових вражень і вболіваємо за «АртИшоК»!

Команда «АртИшоК» м. Артемівська вийшла у фіналКоманда «АртИшоК» м. Артемівська вийшла у фіналКоманда «АртИшоК» м. Артемівська вийшла у фінал

Останні статті на сайті