Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Верховна рада України

Відбувся черговий інформаційно-консультаційний захід «Під одним дахом»

Переглядів: 3001
10.09.2015 - 10:35

9 вересня 2015 року в Артемівському міському центрі зайнятості відбувся  черговий інформаційно-консультаційний захід  «Під одним дахом»,  в рамках якого  пройшов ще один соціально-значущий захід – міні-ярмарок вакансій, який організовано Артемівським  міським центром зайнятості з підбору персоналу для Комунального підприємства «БАХМУТ-ВОДА».

Відкриваючи  ярмарок директор Артемівського міського центру зайнятості Ірина Лещенко ознайомила учасників заходу з ситуацію, яка сьогодні склалася на  ринку праці, розповіла про соціальні послуги, які служба зайнятості надає своїм клієнтам, як з  числа незайнятого населення, так і роботодавців. Вона зазначила, що  постійної уваги сьогодні потребують вразливі категорії населення, и серед них -  внутрішньо переміщені особи.  Сьогодні в Артемівському міському центрі зайнятості перебувають на обліку близько 130 таких осіб. Робота фахівців центру націлена саме на повноту та ефективність надання соціальних послуг таким категоріям клієнтів та забезпечення їх найскорішої зайнятості.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал надав інформацію про партнерські стосунки з підприємством та ефективну взаємодію. Підприємство з  моменту утворення активно співпрацює з центром зайнятості і є його надійним соціальним партнером.  За поточний період 2015 року за сприяння центру зайнятості на підприємство  працевлаштовані контролери водопровідного господарства, машиністи насосних установок, слюсарі-сантехніки, слюсарі аварійно-відбудовних робіт та робітники інших професій.

Наталя Мамчур, яка очолює кадрову службу підприємства, презентувала вакансії, відповіла на всі запитання учасників заходу, провела співбесіду з кожним претендентом на працевлаштування. 

З 22 осіб, які взяли участь у міні-ярмарку, 11 із них запрошені на співбесіду на підприємство, після проходження якої питання їх працевлаштування вирішиться роботодавцем остаточно.

Останні статті на сайті