Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 93 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Дошкільнята Артемівська розпочали новий навчальний рік

Переглядів: 3059
03.09.2015 - 12:41

Після довгої розлуки і літніх розваг дошкільнята знову зустрілися зі своїми друзями та педагогами. Всі виросли, засмагли, відпочили і прийшли в свої рідні садочки. День знань - завжди довгоочікуване свято в дитячому садку. День, який нікого не залишає байдужим.

Розпочалося свято в дошкільних установах традиційно проведенням урочистих лінійок, присвячених початку нового навчального року.

У дошкільний навчальний заклад №4 «Лелеченька» завітали гості, які допомагали виконати капітальний ремонт садочка. Завідувач Катерина Шокола, голова батьківського комітету Ірина Євтушенко висловили найщиріші слова подяки міському голові, міській владі, спонсорам, будівельникам та усім небайдужим людям, які прийняли участь у відновленні закладу: замінені вікна, відремонтовано дах, павільйони. У садочку стало тепло, затишно та комфортно. На згадку гостям діти подарували чарівних лелек, які здійснюють мрії і дарують мир на всій землі.

На святкування 1 вересня в дошкільний навчальний заклад №10 «Кристалик» до дітей завітали казкові герої Незнайка та його подруга, які провели з малятами цікаві змагання, співали пісні, танцювали. Представники кожної групи дитсадка привітали педагогів та дітей зі святом та «випустили» білих голубів с побажаннями добра, миру, злагоди.

У дитячому садочку №24 «Сонечко» для дітей була організована розвага «День знань - День сім'ї», де їх чекала зустріч з веселою ученицею Ірискою. Разом з нею малята побували в Країні Знань і дізналися про те, що рідне місто і сім'я - головне в житті кожної людини. Крім цього, в кожній групі були організовані заняття «Я і моя сім'я», де діти і батьки розповіли про свої родини і показали виготовлені ними стінгазети. Педагоги дитячого садка спільно з батьками підготували для своїх вихованців жовто-блакитний салют і запустили у небо голубів Миру.

Діти дитячого садка №34 «Тополька» з нетерпінням чекали на загально-садову розвагу «Витівки нової учениці». Несподіванкою для них стала сама Учениця, бо в гості завітала сама Баба Яга! І свято не минуло без її витівок. Тільки завдяки Рижику та його помічникам-маляткам вдалося перевиховати таку шкідницю. Діти залюбки давали їй уроки чемності, розповідали у віршиках про свято 1 Вересня. А ввечері на малят чекав концерт, що підготували діти старшої групи.

Вихованці дитячого садка №47 «Оленка» відправилися в чарівну подорож до країни Знань. Малюки протягом дня мандрували по незвичайній країні. Їх там зустріли Незнайка з подружкою Ірискою, які навчили малят новим веселим іграм та атракціонам.

Мета свята - створення позитивного мікроклімату, згуртування дитячих колективів – була досягнута. А справжньою нагородою стали дитячі посмішки та веселий сміх.

Дошкільнята Артемівська розпочали новий навчальний рікДошкільнята Артемівська розпочали новий навчальний рікДошкільнята Артемівська розпочали новий навчальний рікДошкільнята Артемівська розпочали новий навчальний рік