Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Перший дзвоник пролунав у школах відділу освіти Артемівської міської ради

Переглядів: 3780
02.09.2015 - 12:55

Ось і закінчилося літо веселковим цвітом, і осінь чарівним світом знову скликала учнів шкіл м. Артемівська, Соледара та Часів Яру у рідні класи.

Приємно відзначити що 1 вересня школи радо відкрили двері 7640 учням, з яких 545 – вимушені переселенці, 910 – учні 1-их класів.

Традиційно цього року на урочистих лінійках були присутні депутати Артемівської міської ради, представники виконкому, відділу освіти Артемівської міської ради, які привітали учнів, педагогів та батьків з початком нового навчального року, вручили подарунки.

В Артемівській загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІ ступенів №1 учні, педагоги, гості та батьки гучними оплесками привітали маленьких першокласників, які разом із першою вчителькою зробили велике коло пошани на шкільному подвір`ї. Школярі підготували та розповіли багато віршів, що закликають любити свою школу, родину та рідну Батьківщину. Підприємці-благодійники та представники підприємств, організацій привітали всіх школярів та педагогів школи з початком нового навчального року, вручили учням солодкі подарунки та навчальне приладдя.

В Артемівській школі №2 директор школи Ольга Біленко привітала усіх присутніх з Днем Знань. Виступили запрошені гості: вони побажали учням успіхів у пізнанні нового та цікавого у світі знань. По завершенню урочистої лінійки в кожному класі пройшов перший урок на тему «Ми – діти держави Україна!». В усіх класних колективах говорили про ті цінності, які роблять нас сильнішими, зміцнюють і об’єднують нашу державу.

На свято в Артемівську школу №4 завітали Котигорошко з сестрицею Оленкою та брати-козаки. Принесли вони першокласникам подарунки від головних отаманів Артемівської міської ради, які допоможуть їм гарно навчатися та здобувати нові знання. Зачарував усіх присутніх запальний танок «Перлина-Україна». Ну і, звичайно, головним гостем свята був довгоочікуваний, голосистий Перший дзвоник, який закликав велику шкільну сім'ю на перший у цьому навчальному році урок.

На подвір’ї Артемівської школи №12 зібралася дружна шкільна родина. До першокласників з привітанням звернулись учні одинадцятого класу, батьки, гості та перші учителі. Першокласники разом зі своїми старшими товаришами запустили в небо повітряні кольорові кульки, як символ бажань, які обов’язково повинні здійснитися. На перший урок учнів перших класів провели, за традицією, під материнськими рушниками.

У Соледарській загальноосвітній школі №13 свято пройшло під гаслом любові до України та рідного краю, що мало своє продовження під час проведення Першого уроку. Учні та вчителі школи також привітали з Першим вересня і дітей пільгових категорій. З нагоди свята вони отримали пам’ятні подарунки.

Відлунням геть по усьому мікрорайону прокотився традиційний перший дзвоник Артемівської школи №18. Серйозні та схвильовані батьки, бадьорі та радісні учні вишикувались на святковій лінійці. До них із привітаннями звернулися: директор школи, вчителі, старшокласники, гості свята. Справжнім подарунком став незабутній і яскравий виступ танцювального колективу «Непоседы». Наостанок, разом зі срібними звуками дзвінкоголосого дзвоника дуже красиво і вражаюче здійнялись у небо жовто-блакитні кульки, як символ любові та відданості до рідної України.

Учнів Часовоярської школи №17 приїхали привітати з початком навчального року міський голова м. Артемівська Олексій Рева та начальник відділу освіти Марина Рубцова. Мер відмітив, що творчий колектив учнів та вчителів школи під керівництвом директора Світлани Гречишкіної – постійні учасники, переможці та призери конкурсів, семінарів, конференцій. Начальник відділу освіти також наголосила на тому, що заклад демонструє стабільні показники роботи, колектив школи плідно працює над удосконаленням матеріально-технічної бази. За останні 3 роки реалізовано 3 грантові програми: обладнання спортивно-ігрового комплексу на території школи, спортивної зали для учнів початкової школи, створення Центру з профілактики та попередження кризових ситуацій серед підлітків. Олексій Рева подарував часовоярським школярам цифровий фотоапарат, телевізор і сертифікат на покупку шкільних меблів.

Святкові урочисті лінійки відбулися в усіх школах Артемівської міської ради. Першокласники отримали подарунки від міського голови Реви Олексія Олександровича, а всі інші учні шкіл - подарунки від «Бахмуту Українського» та Міжнародної організації UNISEF – зошити, канцтовари, набори для творчості, тощо.

Попереду - цілий навчальний рік, який обіцяє багато цікавих відкриттів та приємних зустрічей!

1 вересня школи м. Артемівська, Соледара та Часів Яру радо відкрили двері 7640 учням, з яких 545 – вимушені переселенці, 910 – учні 1-их класів.1 вересня школи м. Артемівська, Соледара та Часів Яру радо відкрили двері 7640 учням, з яких 545 – вимушені переселенці, 910 – учні 1-их класів.1 вересня школи м. Артемівська, Соледара та Часів Яру радо відкрили двері 7640 учням, з яких 545 – вимушені переселенці, 910 – учні 1-их класів.1 вересня школи м. Артемівська, Соледара та Часів Яру радо відкрили двері 7640 учням, з яких 545 – вимушені переселенці, 910 – учні 1-их класів.1 вересня школи м. Артемівська, Соледара та Часів Яру радо відкрили двері 7640 учням, з яких 545 – вимушені переселенці, 910 – учні 1-их класів.1 вересня школи м. Артемівська, Соледара та Часів Яру радо відкрили двері 7640 учням, з яких 545 – вимушені переселенці, 910 – учні 1-их класів.1 вересня школи м. Артемівська, Соледара та Часів Яру радо відкрили двері 7640 учням, з яких 545 – вимушені переселенці, 910 – учні 1-их класів.