Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 310 гостей.

Верховна рада України

Термін прийняття рішення про реєстрацію

Переглядів: 1000
Питання: 

Протягом якого періоду комісія ДФС України виносить рішення про реєстрацію податкової накладної?

Відповідь: 

Як зазначалося, з 01.07.2017 р. згідно з п. 201.16 ст. 201 Податково­го кодексу реєстрацію податкової накладної/розрахунку коригування у ЄРПН може бути зупинено у порядку, визначеному Кабінетом Міні­стрів України, у разі відповідності таких податкової накладної/розра­хунку коригування Критеріям, затвердженим наказом № 567.

На виконання п. 201.16 ст. 201 цього Кодексу створено комісію ЗФС України, яка приймає рішення про реєстрацію податкової на-сіадної/розрзхуику коригування в ЄРПН або відмову в такій реє-гтрації (далі - комісія ДФС), порядок роботи якої затверджено на-азом Мінфіну України від 13.06.2017 р. № 566 (далі — Порядок).

Рішення комісії ДФС про реєстрацію податкової накладної/розрахунку коригу­вання в ЄРПН або відмову в такій реє­страції складається за формою згідно з додатком до цього Порядку, підписуєть­ся, реєструється та надсилається платни­ку ПДВ, у порядку, встановленому ст. 42 розділу II Податкового кодексу, протягом п'яти робочих днів, що настають за днем отримання пояснень і документів, по­даних відповідно до пп. 201.16.2 п. 201.16 ст. 201 розділу V Податкового кодексу.