Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Решение сессии от 26.01.2011 №6/3-57

Переглядів: 1885
сессия : 

Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної  громади м. Артемівська дитячого ігрового обладнання, розташованого на території м. Артемівська

Розглянувши листи: Артемівського місцевого благодійного фонду «ДАР» від 16.11.2010 №34 щодо прийняття - передачі (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська дитячого ігрового обладнання, розташованого на території м. Артемівська, комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» від 09.12.2010 № 01-2314/13, об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Дружба» від 12.01.2011 №01, керуючись  Законом України від 29.11.2001 № 2866-III «Про об`єднання співвласників багатоквартирного будинку» із внесеними до  нього змінами, ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР “Про місцеве самоврядування  в  Україні»  із внесеними  до  нього змінами, Законом України від 03.03.98       №147/98-ВР «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності» із внесеними до нього змінами, Положенням про порядок передачі об'єктів права державної власності, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.98 №1482, із внесеними до нього змінами, Постановою Кабінету Міністрів України від 11.10.2002 №1521 «Про реалізацію Закону України «Про об`єднання співвласників багатоквартирного будинку» із внесеними до неї змінами, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Прийняти (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська від Артемівського місцевого благодійного фонду «ДАР» дитяче ігрове обладнання, розташоване на території м. Артемівська, первісною вартістю -  50 671,00 грн 00 коп. (п’ятдесят  тисяч  шістсот сімдесят одна грн. 00 коп.), згідно з переліком майна (додається),  з подальшою безоплатною передачею його на баланс комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (Бондарєв), об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Дружба» (Куровська). 
  2. Затвердити склад комісії із приймання - передачі (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська від Артемівського місцевого благодійного фонду «ДАР» дитячого ігрового обладнання, розташованого на території м. Артемівська, з подальшою безоплатною передачею його на баланс комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг», об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Дружба», (додається).  
  3. Доручити комісії (Гончаров) здійснити у відповідності з діючим законодавством приймання - передачу (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська від Артемівського місцевого благодійного фонду «ДАР» дитячого ігрового обладнання, розташованого на території м. Артемівська, та його подальшу безоплатну передачу на баланс комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (Бондарєв), об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Дружба» (Куровська). 
  4. Організаційне виконання рішення покласти на комунальне підприємство «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (Бондарєв), об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Дружба»  (Куровська), Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), заступника міського голови Гончарова С.В.
  5. Контроль за  виконанням  рішення  покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                           О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення №6/3-57 з додатками
Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м.Артемівська дитячого ігрового обладнання,розташованого на території м.Артемівська
19.6 KB