Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 83 гостя.

Урядовий портал

Решение сессии от 29.12.2010 №6/2-46

Переглядів: 1119
сессия : 

Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська житла для інвалідів Великої Вітчизняної війни 1 групи, яке придбано Управлінням муніципального розвитку Артемівської міської ради за рахунок коштів державного бюджету України, та визначення балансоутримувача цього житла

Розглянувши службову записку в.о. начальника Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради Денисенка Г.Л. від 24.12.2010 року щодо прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м.Артемівська житла для інвалідів Великої Вітчизняної війни 1 групи, яке придбане Управлінням муніципального розвитку Артемівської міської ради за рахунок коштів державного бюджету України, на підставі Постанови Кабінету Міністрів України від 12.05.2010 №354 «Про затвердження Порядку використання у 2010 році коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення житлом інвалідів Великої Вітчизняної війни 1 групи, які протягом тривалого строку перебувають у черзі на отримання житла», із внесеними до неї змінами, рішення виконкому Артемівської міської ради від 09.06.2010 №259 «Про визначення уповноваженого органу, який здійснюватиме процедуру закупівлі  квартир за рахунок коштів державного бюджету для інвалідів Великої Вітчизняної війни 1 групи, які протягом тривалого строку перебувають у черзі на отримання житла у м.Артемівську», договору з Міністерством регіонального розвитку та будівництва України  від 29.07.2010 №I-7/155- 10/35 на делегування повноважень щодо здійснення закупівлі квартир інвалідам Великої Вітчизняної війни 1 групи, які протягом тривалого строку перебувають у черзі на отримання житла, керуючись  ст.ст. 26,29,60 Закону України від 21.05.97 N280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Законом України від 03.03.98 № 147/98-ВР «Про передачу об`єктів права державної та  комунальної власності» із внесеними до нього змінами, Положенням про порядок передачі об`єктів права державної власності, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.98  № 1482, із внесеними  до нього  змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Прийняти (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м.Артемівська житло для інвалідів Великої Вітчизняної війни 1 групи, загальною площею -183,6 кв.м., жилою площею – 101,3 кв.м.,загальною вартістю – 787 644 грн 00 коп, без ПДВ, згідно з переліком  (додається), яке придбане Управлінням муніципального розвитку Артемівської міської ради за рахунок коштів державного бюджету України.
  2. Визначити балансоутримувачем житла, визначеного у додатку 1 до цього рішення, комунальне підприємство «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (Бондарєв).
  3. Затвердити склад комісії із приймання-передачі (безоплатно) житла для інвалідів Великої Вітчизняної війни 1 групи, яке придбане Управлінням муніципального розвитку Артемівської міської ради, за рахунок коштів державного бюджету України (додається).
  4. Комісії (Гончаров) здійснити, згідно з діючим законодавством, приймання-передачу (безоплатно) житла, визначеного цим рішенням, та його подальшу передачу на баланс комунальному підприємству «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг».
  5. Управлінню муніципального розвитку Артемівської міської ради (Денисенко) внести на розгляд виконкому Артемівської міської ради пропозиції щодо подальшого розподілу житла, придбаного для інвалідів Великої Вітчизняної війни 1 групи, за рахунок коштів державного бюджету України.
  6. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Денисенко), заступника міського голови Гончарова С.В.
  7. Контроль за  виконанням  рішення  покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                    О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення №6/2-46
Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська житла для інвалідів Великої Вітчизняної війни 1 групи, яке придбано УМР...
15.53 KB