Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 144 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Решение сессии от 29.12.2010 №6/2-36

Переглядів: 1164
сессия : 

Про дачу дозволу на відчуження майна комунальної власності територіальної громади міста Артемівська, яке знаходиться на балансі Артемівської міської ради

Розглянувши  доповідну  записку  першого заступника міського голови  Гончарова С.В.  від 01.12.2010   щодо надання дозволу на відчуження майна комунальної власності територіальної громади міста Артемівська, та надану до неї документацію, враховуючи  висновок  № 19/139 експертного авто товарознавчого дослідження з оцінки транспортного засобу від 14.12.2010, підготовлений суб`єктом оціночної діяльності Кириченком В.Г., відповідно до Положення про порядок приватизації та відчуження об'єктів права комунальної власності територіальної громади міста Артемівська, затвердженого рішенням Артемівської міської ради від  29.12.2009  №5/52-1039, керуючись  ст.ст.26,60 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні” із внесеними до нього змінами, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Дати дозвіл балансоутримувачу майна – Артемівській міській раді (Гуменюк)  на відчуження майна комунальної власності територіальної громади міста Артемівська шляхом продажу на аукціоні:
    • автомобіля   ЗАЗ – 1102, 1994р., реєстраційний номер АН1052АН, початкова ціна продажу  складає 5660,52 грн.
  2.  Визначити умови відчуження майна вказаного в п.1 даного рішення:
    • продаж майна юридичним та фізичним особам здійснюється за грошові кошти;
    • транспортування, реєстрація та постановка на облік  у відділенні РЕР м.Артемівська   УДАІ  МВ ГУМВС України в Донецькій області  здійснюється покупцем самостійно за рахунок власних коштів в місячний термін з дати придбання  майна із дотриманням вимог безпеки;
    • покупець, який відмовився від підписання протоколу чи договору купівлі-продажу майна, відшкодовує всі витрати, пов'язані з відчуженням майна, а також сплачує неустойку в розмірі 20% ціни, за яку придбане майно.
  3. Управлінню муніципального розвитку  Артемівської міської ради (Денисенко) організувати і провести аукціон з продажу майна, визначеного у п. 1 даного рішення,  у відповідності з Положенням про порядок приватизації та відчуження об'єктів права комунальної власності територіальної громади міста Артемівська, затвердженого рішенням Артемівської міської ради від від 29.12.2009  №5/52-1039.
  4. За результатами аукціону Артемівській міській раді (Гуменюк) укласти договір купівлі – продажу майна комунальної власності територіальної громади міста Артемівська.
  5. Артемівській міській раді (Гуменюк) здійснити відповідні заходи щодо зняття з обліку автомобіля ЗАЗ-1102 у відділенні РЕР м.Артемівська УДАІ  МВ  ГУМВС  України в Донецькій області  у відповідності з діючим законодавством.
  6. Організаційне  виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Денисенко),  заступника міського голови Гончарова С.В.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Артемівської міської ради  Кіщенко С.І.  

 Міський голова                                                          О.О. РЕВА