Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Решение сессии от 29.12.2010 №6/2-23

Переглядів: 1777
сессия : 

Про надання згоди на виконання повноважень з надання соціальних послуг населенню м. Соледара та приписному населенню Артемівського району

З метою забезпечення надання в 2011 році соціальних послуг у галузях охорони здоров’я та фізичної культури і спорту населенню м.Соледара та приписному населенню Артемівського району, на підставі ст.ст.89,93 Бюджетного кодексу України від 08.07.2010 № 2456-VI із внесеними до нього змінами, керуючись ст.26 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати згоду на надання Соледарською міською лікарнею № 4 соціальних послуг з медичної допомоги населенню м.Соледара та приписному населенню Артемівського району, та стадіоном «Соляник» м.Соледара соціальних послуг населенню у галузі фізичної культури і спорту.
  2. Делегувати Соледарській міській раді власні повноваження Артемівської міської ради:
    1. По наданню соціальних послуг з медичної допомоги населенню м.Соледара та приписному населенню Артемівського району Соледарською міською лікарнею № 4 в 2011 році.
    2. По наданню соціальних послуг населенню м.Соледара у галузі фізичної культури та спорту стадіоном «Соляник» м.Соледара в 2011 році.
  3. Передати право Соледарській міській раді на здійснення видатків на виконання власних повноважень Артемівської міської ради:
    1. Соледарською  міською лікарнею № 4 з надання медичної допомоги населенню м.Соледара та приписному населенню Артемівського району з відповідними коштами в сумі 6927,7 тис.грн., у вигляді переданих Артемівською міською радою міжбюджетних трансфертів з міського бюджету м Артемівська до  міського бюджету м.Соледар на 2011 рік.
    2. Стадіоном «Соляник» соціальних послуг населенню м.Соледара у галузі фізичної культури і спорту з відповідними коштами в сумі 172,7 тис.грн., у вигляді переданих Артемівською міською радою міжбюджетних трансфертів з міського бюджету м Артемівська до  міського бюджету м.Соледар на 2011 рік.
  4. Затвердити укладену Угоду «Про передачу видатків на виконання повноважень по наданню соціальних послуг з медичної допомоги населенню м.Соледара та приписному населенню Артемівського району, та соціальних послуг у галузі фізкультури і спорту стадіоном «Соляник», з міського бюджету  м.Артемівська до міського бюджету м.Соледара на 2011 рік» між Артемівською міською радою, в особі міського голови Реви О.О. та Соледарською міською радою, в особі міського голови  Товстокоренко Ю.В.
  5. Визначити, що дане рішення діє по 31.12.2011 року.
  6. Координаційне виконання рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань соціального захисту населення і охорони здоров’я (Красножон), з питань молодіжної політики, освіти, культури і спорту (Капленко), секретаря Артемівської міської ради  Кіщенко С.І.

 Міський голова                                                   О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення №6/2-23 з Угодою
Про надання згоди на виконання повноважень з надання соціальних послуг населенню м.Соледара та приписному населенню Артемівського район
12.85 KB