Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 127 гостей.

Презедент України

Решение сессии от 22.06.2011 №6/8 - 150

Переглядів: 1284
сессия : 

Про дачу згоди Концесіонеру-товариству з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія» на списання майна (основних засобів),яке  є комунальною власністю територіальної громади  м.Артемівська,та знаходиться на його балансі

Заслухавши інформацію заступника директора товариства з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія» Логвинова С.В. щодо надання згоди на списання майна (основних засобів), які є комунальною власністю територіальної громади м.Артемівьска, та знаходиться на його балансі, враховуючи експертний висновок від 10.03.2011, виконаний фізичною особою – підприємцем, суб’єктом оціночної діяльності Смолянком Р.В., відповідно до концесійного договору об’єкту права комунальної власності територіальної громади м.Артемівська – цілісного майнового комплексу міського комунального підприємства «Артемівськтепломережа»  затвердженого рішенням Артемівської міської ради від 20.06.2007 №5/17-359, із змінами, внесеними до нього рішеннями Артемівської міської ради: від 29.08.2007 №5/21-421, від 24.10.2007 № 5/23-456, керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України  від 21.05.97 № 280/97 – ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Порядком списання об`єктів державної власності, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 08.11.2007 № 1314 із внесеними до нього змінами, Порядком організації списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Артемівська, затвердженим рішенням Артемівської  міської ради від 26.08.2009 № 5/47-949, Артемівська міська рада

 

 

 

        ВИРІШИЛА :

 

        1. Дати згоду Концесіонеру - товариству з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія» на списання майна (основних засобів), яке є комунальною власністю територіальної громади                           м. Артемівська, та знаходиться на його балансі, згідно додатку.

 

        2.        Товариству з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія» (Валанчиус) в установленому порядку:

        2.1.     Підготувати акти списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Артемівська, яке знаходиться на його балансі, визначеного у додатку до цього рішення, та надати їх в Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко).

        2.2.     Оприбуткувати матеріали від розукомплектування майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Артемівська, яке знаходиться на його балансі, визначеного у додатку до цього рішення, у відповідності із діючим законодавством, і надати в Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко) документи про їх  оприбуткування.

         2.3.      Інформацію щодо використання коштів, отриманих в результаті списання майна, а також від його реалізації (шляхом здачі металолому), направити в Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко).

 

         3. Дозволити Концесіонеру - товариству з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія» направити кошти,  отримані в результаті списання майна,  а також кошти, отримані від його реалізації (шляхом здачі металолому), на модернізацію або придбання нових матеріальних цінностей.

 

         4.   Організаційне виконання рішення покласти на товариство з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія» (Валанчиус),  Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), заступника міського голови Гончарова С.В.

 

         5.   Контроль за  виконанням  рішення  покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.                              

 

            Міський голова                                                          О.О.РЕВА

Додаток  до рішення Артемівської  міської   ради  22.06.2011 № 6/8 - 150