Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 101 гість.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Рішення Артемівської міської ради від 23.10.2013 № 6/44-837

Переглядів: 841
сессия : 

Про прийняття (безоплатно) майна у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська

Внесени зміни:

Заслухавши інформацію від 22.10.2013 № 01-5204-06 начальника Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради  Зінченко Н.Л. щодо прийняття  (безоплатно) майна - модульної котельні з обладнанням, розташованої за адресою: м.Артемівськ, вул. Комсомольська,20, у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська від концерну  «Група компаній «Капітель»  та подальшої  її передачі  до складу об’єкта концесії,  переданого  товариству з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія» згідно концесійного договору від 24.07.2007, затвердженого рішенням Артемівської міської ради від 20.06.2007 №5/17-359, із внесеними до нього змінами,  керуючись  ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 N280/97-ВР «Про  місцеве     самоврядування     в  Україні» із внесеними до нього змінами,  Законом України від 03.03.98 № 147/98-ВР «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», із внесеними до нього змінами, Законом України від 16.07.99 №997-XIV «Про концесії» із внесеними до нього змінами,  Положенням про порядок передачі об'єктів права державної власності, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.98 №1482,  із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Прийняти (безоплатно) майно – модульну котельню з обладнанням (згідно переліку – додається), розташовану за адресою: м.Артемівськ, вул. Комсомольська,20,  у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська від концерну  «Група компаній «Капітель»  та  передати  її  до складу об’єкта концесії,  переданого товариству з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія» згідно концесійного договору від 24.07.2007, укладеного між Артемівською міською радою і товариством з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія», із внесеними до нього змінами (далі – Концесійний договір).
  2. Затвердити склад комісії  з приймання – передачі майна – модульної котельні з обладнанням, розташованої за адресою: м.Артемівськ, вул. Комсомольська,20, у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська від концерну  «Група компаній «Капітель»  та її  передачі до складу об’єкта концесії, переданого товариству з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія» згідно Концесійного договору (додається).
  3. Доручити комісії (Головкіна) здійснити у встановленому законодавством порядку приймання – передачу майна, визначеного у п.1 цього рішення, у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська від концерну  «Група компаній «Капітель»  та  його  передачу до складу об’єкта концесії, переданого товариству з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія», згідно Концесійного договору, та надати до Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко) у місячний термін належним чином оформлені акти приймання - передачі.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), концерн  «Група компаній «Капітель» (Деркач), товариство з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія» (Валанчіус), заступника міського голови Головкіну О.А.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти  на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.                             

Міський голова                                           О.О. РЕВА