Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 139 гостей.

Донецька обласна рада

Рішення Артемівської міської ради від 23.10.2013 № 6/44 - 819

Переглядів: 1322
сессия : 

Про затвердження «Схеми оптимізації роботи централізованих систем водопостачання та водовідведення цілісного майнового комплексу КП «БАХМУТ-ВОДА»

Розглянувши проект «Схема оптимізації роботи централізованих систем водопостачання та водовідведення цілісного майнового комплексу КП «БАХМУТ-ВОДА», розроблений товариством з обмеженою відповідальністю «Східне-українське підприємство по упровадженню безтраншейних технологій», заслухавши інформацію в.о. директора комунального підприємства «БАХМУТ-ВОДА» Трущіна С.М. з цього питання, враховуючи висновок за результатами попереднього незалежного дослідження на звіт «Схема оптимізації роботи централізованих систем водопостачання та водовідведення цілісного майнового комплексу КП «БАХМУТ-ВОДА», наданий Державним підприємством «Центр розвитку державного приватного партнерства» від 23.09.2013 року, на виконання наказу Міністерства з питань житлово-комунального господарства України  від 06.09.2010 № 316 «Щодо розроблення схем оптимізації роботи централізованих систем водопостачання населених пунктів України», Програми економічного і соціального розвитку території Артемівської міської ради на 2013 рік, затвердженої рішенням Артемівської міської ради від 26.12.2012 № 6/33-561, із внесеними до неї змінами, Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Артемівської міської ради на 2011-2014 роки, затвердженої рішенням Артемівської міської ради від 27.04.2011 №6/6-101, із внесеними до неї змінами, з метою забезпечення на території, яка обслуговується комунальним підприємством «БАХМУТ-ВОДА», раціонального використання питної води в процесі виробництва та надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення, підвищення якості питної води, налагодження оптимальної безперебійної роботи системи централізованого водопостачання та водовідведення, відповідно до Закону України від 10.01.2002 № 2918-III «Про питну воду та питне водопостачання», із внесеними до нього змінами, Закону України «Про Загальнодержавну цільову програму «Питна вода України» на 2011-2020 роки» в редакції від 20.10.2011 № 3933-VI, наказу Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 23.12.2010 № 476 «Про затвердження Методичних рекомендацій з розроблення схем оптимізації роботи систем централізованого водопостачання та водовідведення». керуючись ст. 26 Закону  України  від  21.05.97  № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування  в Україні», із внесеними до нього змінами, Артемівська міська  рада

 ВИРІШИЛА :

1.      Інформацію в.о. директора комунального підприємства «БАХМУТ-ВОДА» Трущіна С.М. про схему оптимізації роботи централізованих систем водопостачання та водовідведення цілісного майнового комплексу комунального підприємства «БАХМУТ-ВОДА» прийняти до відома.

2.      Затвердити «Схему оптимізації роботи централізованих систем водопостачання та водовідведення цілісного майнового комплексу КП «БАХМУТ-ВОДА» (далі – Схема оптимізації) (додається).

3.      Комунальному підприємству «БАХМУТ-ВОДА» (Трущін), відділу розвитку міського господарства Артемівської міської ради (Жеребятьєва), управлінню муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), управлінню економічного розвитку Артемівської міської ради (Жученко), фінансовому управлінню Артемівської міської ради (Ткаченко) враховувати «Схему оптимізації роботи централізованих систем водопостачання та водовідведення цілісного майнового комплексу комунального підприємства «БАХМУТ-ВОДА» під час розробки, затвердження та виконання Програми економічного і соціального розвитку території Артемівської міської ради, проекту нового Генерального плану м. Артемівська.

4.      Організаційне виконання рішення покласти на комунальне підприємство «БАХМУТ-ВОДА» (Трущін), відділ розвитку міського господарства Артемівської міської ради (Жеребятьєва), управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), управління економічного розвитку Артемівської міської ради (Жученко), фінансове управління Артемівської міської ради (Ткаченко), заступника міського голови Головкіну О.А., першого заступника міського голови Савченко Т.М.

 5       Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту і зв’язку (Северінов), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

 

 

Міський голова                                          О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл 20131023 - 819 .zip20.59 KB