Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 168 гостей.

Рішення Артемівської міської ради від 25.09.2013 №6/43-802

Переглядів: 673
сессия : 

Про  прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади  м.Артемівська  квартири

Заслухавши інформацію начальника Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради Зінченко Н.Л. «Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м.Артемівська квартири», відповідно до Постанови  Президії Центрального правління Українського товариства сліпих від 17.04.2013 № 4-24р, керуючись                ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 N280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Законом України від 03.03.98 № 147/98-ВР «Про передачу об`єктів права державної та  комунальної власності» із внесеними до нього змінами, Положенням про порядок передачі об`єктів права державної власності, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.98  №1482, із внесеними  до нього  змінами, Артемівська міська рада

В И Р І Ш И Л А :  

1. Прийняти (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м.Артемівська квартиру, розташовану за адресою: м.Артемівськ, вул. І.Івкіна, буд.32 кв.7,  загальною площею –  51,6 кв.м., в т.ч. жилою площею – 25,8 кв.м., загальною вартістю –  99 000 грн 00 коп., від підприємства об’єднання громадян - Артемівського учбово-виробничого  підприємства Українського товариства сліпих, якому вона належить на праві приватної власності згідно договору купівлі – продажу  квартири  від 17.12.2012 року, посвідченого приватним нотаріусом Артемівського міського нотаріального округу Донецької області Бойко Я.С., реєстраційний № 2636, з подальшим розподілом інваліду по зору Волковській Валентині Володимирівні.

2.  Визначити балансоутримувачем квартири, зазначеної у п.1 цього рішення, комунальне підприємство «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (Бондарєв).

3.  Затвердити склад комісії із приймання-передачі (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади  м.Артемівська квартири, розташованої за адресою: м.Артемівськ, вул.І.Івкіна, буд.32 кв.7, від підприємства об’єднання громадян - Артемівського учбово-виробничого  підприємства Українського товариства сліпих, та її подальшу безоплатну передачу на баланс комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (додається).

4.  Доручити комісії (Головкіна) здійснити у відповідності з діючим законодавством приймання - передачу (безоплатно) до комунальної власності територіальної громади м.Артемівська квартири, визначеної у пункті 1 цього рішення, та її подальшу безоплатну передачу на баланс комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (Бондарєв), та надати акт приймання-передачі до Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради в місячний термін.

5. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), комунальне підприємство «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг (Бондарєв), заступника міського голови Головкіну О.А.

6.  Контроль за  виконанням  рішення  покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

                               

       Секретар Артемівської міської ради                            С.І.Кіщенко

ДолученняРозмір
Файл Рішення Артемівської міської ради від 25.09.2013 №6/43-802
Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м.Артемівська квартири
19.16 KB