Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Рішення Артемівської міської ради від 24.04.2013 № 6/38-673

Переглядів: 1387
сессия : 

Про затвердження Програми зайнятості населення на території Артемівської міської ради на період до 2017 року

Розглянувши проект Програми зайнятості населення на території Артемівської міської ради на період до 2017 року, погоджений рішенням виконавчого комітету Артемівської міської ради від 10.04.2013 № 108, з метою реалізації заходів, спрямованих на закріплення позитивних тенденцій стабілізації ринку праці на території Артемівської міської ради,  підвищення  рівня зайнятості населення, створення нових робочих місць, соціального захисту безробітних на основі взаємодії органів місцевого самоврядування, роботодавців та соціальних партнерів, відповідно до Закону України від 05.07.2012 № 5067-VІ “Про зайнятість населення”, керуючись ст.26 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР "Про місцеве самоврядування в Україні” із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму зайнятості населення на території Артемівської міської ради на період до 2017 року (додається).
  2. Запропонувати:
    1. Артемівському міському центру зайнятості (Лещенко), керівникам підприємств, установ і організацій, незалежно від форм власності, розташованих на території Артемівської міської ради, відділам і управлінням Артемівської міської ради, виконкомам Соледарської (Товстокоренко) та Часовоярської (Опанасенко) міських рад забезпечити своєчасне, повне і якісне виконання заходів Програми зайнятості населення на території Артемівської міської ради на період до 2017 року.
    2. Виконкомам Соледарської (Товстокоренко) та Часовоярської (Опанасенко) міських рад, Управлінню праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради (Сподіна), Управлінню економічного розвитку Артемівської міської ради (Жученко), Управлінню молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради (Махничева), Артемівській об’єднаній державній податковій інспекції Донецької області Державної податкової служби (Басов), відділу торгівлі, громадського харчування, побутових та платних послуг Артемівської міської ради (Бурма),  до 10 числа місяця, наступного за звітним кварталом, надавати Артемівському міському центру зайнятості інформацію про хід реалізації заходів Програми зайнятості населення на території Артемівської міської ради на період до 2017 року за своїми напрямками роботи.
    3. Артемівському міському центру зайнятості (Лещенко) щокварталу до 25 числа місяця наступного за  звітним кварталом надавати узагальнену інформацію Артемівській міській раді про хід реалізації заходів Програми зайнятості населення на території Артемівської міської ради на період до 2017 року.      
  3. Вважати таким, що втратило чинність, рішення Артемівської міської ради від 28.03.2012 № 6/21-339 «Про затвердження Програми зайнятості населення на території Артемівської міської ради на 2012 – 2013 роки».
  4. Організаційне виконання рішення покласти на Артемівський міський  центр зайнятості (Лещенко), фінансове управління Артемівської міської ради (Ткаченко), першого заступника міського голови Савченко Т.М.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань соціального захисту населення і охорони здоров’я  (Красножон), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.    

Міський голова                                                               О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення від 24.04.2013 №6/38-673
Про затвердження Програми зайнятості населення на території Артемівської міської ради на період до 2017 року
391.42 KB