Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

ExportUA

Рішення Артемівської міської ради від 27.03.2013 № 6/37-669

Переглядів: 1076
сессия : 

Про дачу згоди комунальному підприємству «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» на списання майна (основних засобів) комунальної  власності  територіальної  громади м. Артемівська,  яке  знаходиться на його балансі

Заслухавши інформацію начальника Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради Зінченко Н.Л. «Про дачу згоди  комунальному підприємству «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» на списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Артемівська, яке знаходиться на його балансі», враховуючи звіти від 18.01.2013 №01/13 та №02/13 про оцінку колісних транспортних засобів: екскаватору ЕО 2621В, реєстраційний номер – 19287 ТК та ЗИЛ-431610, реєстраційний номер АН1904НА, виконані приватним підприємством «Юридична фірма «Деменкова і Партнери», висновок постійно діючої комісії щодо узгодження списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Артемівська Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради від 13.02.2013, відповідно до Порядку організації списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Артемівська, затвердженого рішенням Артемівської міської ради від 26.09.2012 №6/28-504, керуючись ст. ст. 26,60 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

1.         Дати згоду комунальному підприємству «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» на списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади  м. Артемівська, яке знаходиться на його балансі,  згідно з переліком (додається).

2.    Комунальному    підприємству «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг»  (Бондарєв) в установленому порядку:

2.1.   Підготувати акти списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади  м. Артемівська, визначеного у додатку до цього рішення, та надати  їх  до Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко).

2.2.    Вжити заходів щодо  зняття  житлового будинку, розташованого за адресою: м.Артемівськ, вул.Артема,97, з технічного обліку в комунальному підприємстві «Артемівське бюро технічної інвентаризації» у відповідності з діючим законодавством.

2.3.   Вжити заходи щодо зняття автомобілю ЗИЛ-431610, реєстраційний номер АН1904НА, з обліку у відділенні РЕР м.Артемівська УДАІ ГУМВС України в Донецькій області у відповідності з діючим законодавством.

2.4.   Матеріали, які придатні для подальшого використання,  після розукомплектування автомобілю ЗИЛ-431610, реєстраційний номер АН1904НА при списанні, використовувати у подальшому технологічному процесі роботи підприємства.

2.5.     Після оприбуткування матеріалів від розукомплектування майна, визначеного у додатку до цього рішення, у відповідності із діючим законодавством, надати звіт про списання майна (основних засобів) до Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко).

3.       Організаційне виконання рішення покласти на комунальне підприємство «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (Бондарєв), Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), заступника міського голови Гончарова С.В.

4.        Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), з питань житлово–комунального господарства, екології, транспорту і зв'язку (Северінов), секретаря Артемівської міської ради  Кіщенко С.І.

 

 Міський     голова                                                   О. О. РЕВА

                                   

ДолученняРозмір
Файл Рішення Артемівської міської ради від 27.03.2013 № 6/37-66917.51 KB