Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 243 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Рішення Артемівської міської ради від 24.10.2012 № 6/30-527

Переглядів: 976
сессия : 

Про прийняття (безоплатно) до комунальної власності територіальної громади м. Артемівська майна, яке знаходиться у комунальній власності територіальної громади м. Соледар, з подальшою безоплатною передачею його на баланс комунального підприємства «БАХМУТ-ВОДА».

Заслухавши інформацію начальника Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради Зінченко Н.Л. щодо прийняття (безоплатно) до комунальної власності   територіальної громади м. Артемівська майна, яке знаходиться у комунальній власності  територіальної громади м. Соледар, з подальшою безоплатною передачею його на баланс комунального підприємства «БАХМУТ- ВОДА», розлянувши клопотання Соледарської міської ради  щодо прийняття  (безоплатно) майна  комунальної власності територіальної громади м.Соледара у комунальну власність територіальної громади м.Артемівська  (рішення  Cоледарської  міської ради від 27.09.2012 №6/27-373),  керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Законом України від 03.03.98 № 147/98-ВР «Про передачу об`єктів права державної  та  комунальної власності» із внесеними до нього змінами,   Положенням про порядок передачі об`єктів права державної власності, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.98 № 1482, із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

 

 

 ВИРІШИЛА:

 

 

         1. Погодитися з пропозицією Соледарської міської ради та прийняти    (безоплатно) до комунальної власності територіальної громади м.Артемівська  майно, яке знаходиться  у комунальній власності територіальної громади м. Соледар,   на загальну суму 64997,11грн. (шістдесят чотири тисячі дев’ятсот дев’яносто сім грн. 11 коп.)  згідно переліку, (додається), з подальшою безоплатною передачею його  на баланс комунального підприємства «БАХМУТ-ВОДА».

 

         2. Затвердити склад комісії  із приймання - передачі (безоплатно) до комунальної власності територіальної громади м.Артемівська майна, яке знаходиться у комунальній власності територіальної громади м. Соледар, з  подальшою безоплатною передачею його  на баланс комунального підприємства «БАХМУТ-ВОДА» (додається).

 

         3. Доручити комісії (Гончаров) здійснити у відповідності з діючим законодавством, приймання-передачу (безоплатно)  до комунальної власності територіальної громади м.Артемівська майна, яке знаходиться у комунальній власності територіальної громади м. Соледар, визначеного у додатку до цього рішення, з  подальшою безоплатною передачею його  на баланс комунального підприємства «БАХМУТ-ВОДА» (Трущін).

 

         4. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко),  комунальне підприємство «БАХМУТ-ВОДА» (Трущін),   заступника міського голови  Гончарова С.В.

 

5. Контроль за  виконанням  рішення покласти на  постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк),  секретаря Артемівської міської ради  Кіщенко С.І.

 

 

          Міський голова                                                   О.О. РЕВА