Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Рішення Артемівської міської ради від 24.10.2012 № 6/30-526

Переглядів: 1293
сессия : 

Про дачу згоди Концесіонеру-товариству з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія» на списання  майна (основних засобів), яке  є комунальною власністю територіальної громади  м. Артемівська, та знаходиться на його балансі.    

Заслухавши інформацію Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради про дачу згоди Концесіонеру - товариству з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія» на списання майна (основних засобів), яке є комунальною власністю територіальної громади                      м. Артемівська, та знаходиться на його балансі, враховуючи експертний висновок про неможливість використання основних фондів за прямим первісним призначенням від 19.05.2012 року №19/05/12, виконаний приватним підприємством «Спецброксервіс», висновок постійно діючої комісії щодо узгодження списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Артемівська Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради від 20.09.2012 року, відповідно до умов концесійного договору, укладеного між Концесієдавцем - Артемівською міською радою та Концесіонером - товариством з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія» від 24.07.2007, із внесеними до нього змінами, керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України  від 21.05.97 № 280/97 – ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Порядком організації списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Артемівська, затвердженим рішенням Артемівської  міської ради від 26.09.2012 №6/28-504, Артемівська міська рада

 

 

        ВИРІШИЛА :

 

        1. Дати згоду Концесіонеру - товариству з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія» на списання майна (основних засобів), яке є комунальною власністю територіальної громади                             м. Артемівська, та знаходиться на його балансі, згідно з переліком  (додається).

 

        2.        Концесіонеру - товариству з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія» (Валанчиус) в установленому порядку:

        2.1.     Підготувати акти списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Артемівська, яке знаходиться на його балансі, визначеного у переліку до цього рішення, та надати їх до Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко).

        2.2.     Оприбуткувати матеріали від розукомплектування майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Артемівська, яке знаходиться на його балансі, визначеного у переліку до цього рішення, у відповідності із діючим законодавством, і надати до Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко) документи про їх  оприбуткування.

         2.3.   Після оприбуткування матеріалів від розукомплектування майна, у відповідності із діючим законодавством, надати звіт про списання майна (основних засобів) до Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко).

 

         3. Дозволити Концесіонеру - товариству з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія» направити кошти,  отримані в результаті списання майна на встановлення приладів обліку тепла в котельних комунальної власності територіальної громади м.Артемівська.

 

    4.       Організаційне виконання рішення покласти на товариство з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія» (Валанчиус),  Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), заступника міського голови Гончарова С.В.

 

         5.       Контроль за  виконанням  рішення  покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), з питань молодіжної політики, освіти, культури і спорту (Капленко), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

 

            Міський голова                                                          О.О.РЕВА