Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 136 гостей.

Урядовий портал

Рішення Артемівської міської ради від 27.06.2012 №6/25-434

Переглядів: 1226
сессия : 

Про внесення змін до Положення про управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради

З метою підвищення ефективності системи надання громадянам соціальної підтримки за принципом «єдиного вікна», відповідно до наказу Міністерства соціальної політики України від 14.03.2012 №137 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо надання громадянам соціальної підтримки за принципом «єдиного вікна» та виїзної роботи мобільного соціального офісу», керуючись ст.26 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада 

ВИРІШИЛА:

  1. Внести наступні зміни до Положення про управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради, затвердженого рішенням Артемівської міської ради від 28.03.2012 № 6/21-350:
    1. Абзац 2 пункту 4.1 розділу IV «Структура Управління» Положення викласти в новій редакції «При управлінні праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради діє мобільний соціальний офіс».
  2. Організаційне виконання рішення покласти на управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради (Тишанінова), заступника міського голови Петриєнко Т.В.
  3. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійну комісію Артемівської міської ради з питань соціального захисту населення і охорони здоров'я (Красножон), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                             О.О.РЕВА