Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Рішення Артемівської міської ради від 27.06.2012 №6/25-433

Переглядів: 1283
сессия : 

Про внесення змін до Комплексної програми по соціальному захисту окремих категорій громадян в м.Артемівську на 2011-2014 роки

Заслухавши інформацію начальника управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради Тишанінової І.В. щодо внесення змін до Комплексної програми по соціальному захисту окремих категорій громадян в м.Артемівську на 2011-2014 роки, затвердженої рішенням Артемівської міської ради від 29.12.2010 № 6/2-32 із змінами, внесеними до неї рішенням Артемівської міської ради від 27.04.2011 № 6/6-103, у зв`язку із проведенням реформування системи охорони здоров`я у м.Артемівську, з метою підвищення якості надання соціальної підтримки населенню, відповідно до наказу Міністерства соціальної політики України від 14.03.2012 № 137 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо надання громадянам соціальної підтримки за принципом «єдиного вікна» та виїзної роботи «мобільного соціального офісу», керуючись ст.26 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада 

ВИРІШИЛА:

  1. Внести наступні зміни до Комплексної програми по соціальному захисту окремих категорій громадян в м. Артемівську на 2011-2014 роки, затвердженої рішенням Артемівської  міської ради від 29.12.2010 № 6/2-32,  із змінами, внесеними до неї рішенням Артемівської міської ради від 27.04.2011 № 6/6-103, (далі – Програма):
    1. В пунктах 1, 8 розділу I «Організаційні заходи» Програми в графі “Відповідальні за виконання” слова “Управління пенсійного фонду України в м. Артемівську” замінити словами “Управління пенсійного фонду України в м. Артемівську  та Артемівському районі”.
    2. В пункті 4 розділу I «Організаційні заходи» Програми в графі “Відповідальні за виконання” слова «Відділ внутрішньої політики Артемівської міської ради» замінити словами  «Організаційний відділ Артемівської міської ради».
    3. В пунктах 1-6,8 розділу II «Медичне обслуговування та медико-соціальна реабілітація» Програми в  графі  “Відповідальні за виконання” слова «Артемівська центральна районна лікарня, ЦРЛ» замінити словами «Відділ охорони здоров`я Артемівської міської ради, лікувально-профілактичні заклади міста».
    4. В пункті 19 розділу III «Соціальний захист незахищених верств населення» Програми в графі “Відповідальні за виконання”  слова «ЦРЛ» та “ВАТ «АТП 11406» замінити відповідно словами «Відділ охорони здоров`я Артемівської міської ради» та “ТОВ АТП 11406”.
    5. В пункті 30 розділу III «Соціальний захист незахищених верств населення» Програми в графі «Заходи» слова «Забезпечити роботу мобільного офісу управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради по комплексному наданню соціальних послуг» замінити словами « Забезпечити виїзну роботу мобільного соціального офісу».
  2. Організаційне виконання рішення покласти на управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради (Тишанінова), заступника міського голови Петриєнко Т.В.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Артемівської міської ради з питань соціального захисту населення і охорони здоров`я (Красножон),  секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І. 

Міський голова                                             О.О.РЕВА