Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Верховна рада України

Рішення Артемівської міської ради від 27.06.2012 №6/25-428

Переглядів: 1244
сессия : 

Про внесення змін до Порядку підготовки та прийняття регуляторних актів Артемівською  міською  радою, затвердженого рішенням міської ради від 27.12.2006 №5/10-225

Згідно із Законом України від  11.09.2003 №1160-IV “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, із внесеними до нього змінами, Законом України від 13.01.2011№ 2939-VI «Про доступ  до публічної  інформації»,  відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 № 308 „Про затвердження методик проведення аналізу впливу та відстеження результативності регуляторного акта”, з метою забезпечення здійснення роботи з підготовки та прийняття регуляторних актів Артемівською міською радою, керуючись ст.26  Закону України від 21.05.97№ 280\97-ВР “ Про місцеве самоврядування в Україні" із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада:

ВИРIШИЛА:

  1. Внести та затвердити наступні зміни до Порядку підготовки та прийняття регуляторних актів Артемівською міською радою, затвердженого рішенням  міської ради  від 27.12.2006 № 5/10-225(далі – Порядок):
    1. Абзац перший підпункту 1.1 пункту 1. «Планування діяльності  з підготовки проектів регуляторних актів» Порядку викласти у новій реакції:
      «1.1.Розробники регуляторних актів (далі - розробники) щорічно до 1 листопада надають до  Управління економічного розвитку  Артемівської міської ради інформацію для формування плану діяльності з    підготовки    проектів регуляторних актів Артемівської міської ради на наступний рік.».
    2. В тексті Порядку  слова «управління з питань регуляторної політики та підприємництва Артемівської міської ради»  замінити  словами «Управління економічного розвитку Артемівської міської ради»; слова «постійна комісія міської ради з питань економічної політики, бюджету і фінансів» замінити словами «постійна комісія Артемівської міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів»; слова «відділу інформаційних технологій Артемівської міської ради» замінити словами «відділ комп’ютерного забезпечення Артемівської міської ради».
  2. Розробникам, які здійснюють підготовку проектів регуляторних актів:
    1. Забезпечити підготовку  регуляторних актів  та відстеження їх результативності відповідно до законодавства та Порядку підготовки та прийняття регуляторних актів Артемівської міської ради, затвердженого  рішенням  міської ради  від 27.12.2006 № 5/10-225, з урахуванням змін внесених до нього  цим рішенням.
    2. Надавати Управлінню економічного розвитку Артемівської міської ради (Жученко) щорічно  до 15 січня звіт за минулий рік про підготовлені регуляторні акти, а також про відстеження результативності регуляторних актів, відповідно до Методики відстеження результативності регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 №308.
  3. Організаційне   забезпечення    виконання     рішення     покласти     на Управління  економічного розвитку Артемівської міської ради (Жученко), першого заступника міського голови Савченко Т.М.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на  постійну  комісію  міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Артемівської міської ради  Кіщенко С.І.

Міський голова                                                             О.О. РЕВА