Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Рішення Артемівської міської ради від 25.04.2012 №6/22-387

Переглядів: 1972
сессия : 

Про прийняття пропозиції ТОВ «Кнауф Гіпс Донбас» щодо укладення в інтересах територіальної громади м. Артемівська договору пожертви змонтованого медичного обладнання

Розглянувши пропозицію ТОВ «Кнауф Гіпс Донбас» щодо передачі (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська змонтованого медичного обладнання та укладення договору пожертви (лист генерального директора Бичкова О.М. від 02.04.2012 №788), відповідно до Закону України від 16.09.1997 № 531/97-ВР «Про благодійництво та благодійні організації» із внесеними до нього змінами, Цивільного Кодексу України від 16.01.2003 № 435-IV із внесеними до нього змінами, керуючись ст. 26 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР “Про місцеве самоврядування  в  Україні»  із внесеними  до  нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Прийняти пропозицію ТОВ «Кнауф Гіпс Донбас» щодо передачі (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська змонтованого медичного обладнання орієнтованою вартістю на загальну суму 2900000 грн. згідно переліку (додаток № 1) та укладення договору пожертви.
  2. Доручити міському голові Реві О.О. підписати в установленому законодавством порядку договір пожертви з його нотаріальним посвідченням та інші, пов'язані з ним документи.
  3. Визначити балансоутримувачем змонтованого медичного обладнання, переданого за договором пожертви, відділ охорони здоров’я Артемівської міської ради (Котова).
  4. Створити комісію з прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська пожертви від ТОВ «Кнауф Гіпс Донбас» у складі, згідно з додатком 2.
  5. Комісії з прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська пожертви від ТОВ «Кнауф Гіпс Донбас» (Рева) забезпечити у відповідності із діючим законодавством прийняття у комунальну власність  територіальної громади м.Артемівська майна, визначеного у договорі пожертви, та передачу його на баланс відділу охорони здоров’я Артемівської міської ради (Котова).
  6. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), відділ охорони здоров’я Артемівської міської ради (Котова).
  7. Контроль за  виконанням  рішення  покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                        О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Артемівської міської ради від 25.04.2012 №6/22-387
Про прийняття пропозиції ТОВ «Кнауф Гіпс Донбас» щодо укладення договору пожертви змонтованого медичного обладнання
18.5 KB