Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Презедент України

Рішення Артемівської міської ради від 25.04.2012 №6/22-383

Переглядів: 1334
сессия : 

Про затвердження Положення про постійну комісію  по роботі з підприємствами, яким майно комунальної власності територіальної громади міста Артемівська надано в концесію, та співзасновником яких є Артемівська міська рада та її складу

Втратило чинність на підставі:

  • Рішення Бахмутської міської ради від 26.10.2016 №6/93-1680
    Про затвердження  складу постійної комісії   по роботі з підприємствами,   яким майно комунальної власності територіальної  громади міста  Бахмута  надано в концесію, та співзасновником яких є Бахмутська  міська рада  та   положення про неї

З метою здійснення контролю за виконанням умов договорів з підприємствами, яким майно комунальної власності територіальної громади міста Артемівська надано в концесію, та співзасновником яких є Артемівська міська рада,  відповідно до Закону України від 16.07.1999 №997-XIV “Про концесії” із внесеними до нього змінами, Закону України від 01.07.2010 №2404-IV «Про державно-приватне партнерство», ст.ст. 18,26,60 Закону України від від 21.05.97 №280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні” із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1.  Затвердити Положення  про постійну комісію по роботі з підприємствами, яким майно комунальної власності територіальної громади міста Артемівська надано в концесію, та співзасновником яких є Артемівська міська рада (додається).
  2. Затвердити склад постійної комісії по роботі з підприємствами, яким майно комунальної власності територіальної громади міста Артемівська надано в концесію, та співзасновником яких є Артемівська міська рада (додається).
  3. Вважати таким, що втратило чинність рішення Артемівської міської ради від 27.07.2011 №6/9-172 «Про створення комісії з підготовки переліку об’єктів, що підлягають поверненню в комунальну власність територіальної громади міста Артемівська від Концесіонера товариства з обмеженою відповідальністю «АРТЕМІВСЬКВОДОКАНАЛ».
  4. Організаційне виконання рішення  покласти на Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), заступника міського голови  Гончарова С.В.
  5. Координаційне забезпечення виконання рішення  покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк),  секретаря Артемівської міської ради  Кіщенко С.І.

Міський  голова                                                    О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Артемівської міської ради від 25.04.2012 №6/22-383
Про затвердження Положення про постійну комісію по роботі з підприємствами...
21.53 KB