Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Верховна рада України

Рішення Артемівської міської ради від 23.11.2011 №6/14-242

Переглядів: 1584
сессия : 

Про припинення юридичної особи «Артемівський міський центр здоров’я» шляхом приєднання до комунального закладу охорони здоров’я «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Артемівської міської ради»

У зв’язку із створенням  комунального закладу охорони здоров’я «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Артемівської міської ради» (рішення  Артемівської міської ради від 26.10.2011 №6/12-220), одним із напрямків діяльності якого є участь у проведенні інформаційної та освітньо-роз’яснювальної роботи серед  населення щодо формування здорового способу життя, проведення заходів з попередження і своєчасного виявлення захворювань, зменшення рівня ускладнень, інвалідності та смертності населення; проведенням реформування закладів охорони здоров’я на території Артемівської міської ради, відповідно до Закону України від 07.07.2011 № 3612-VI «Про порядок проведення реформування системи охорони здоров’я у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій областях та м. Києві»,  Закону України від 19.11.1992 № 2801-XIІ «Основи законодавства України про охорону здоров’я» із внесеними до нього змінами, ст.ст. 104-107 Цивільного кодексу України від 16.01.2003 № 435-ІV із внесеними до нього змінами, ст.59 Господарського кодексу України від 16.01.2003 №436-ІV із внесеними до нього змінами, Закону України від 15.05.2003 №755- ІV «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців»  із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.1997 № 280/97 - ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Припинити юридичну особу «Артемівський міський центр здоров’я» шляхом її приєднання з 01.01.2012 року до комунального закладу охорони здоров’я «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Артемівської міської ради».
  2. Визначити, що комунальний заклад охорони здоров’я «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Артемівської міської ради» є правонаступником прав та обов’язків Артемівського міського центру здоров’я.
  3. Призначити комісію з припинення юридичної особи – Артемівського міського центру здоров’я  у складі згідно з додатком (далі – комісія).
  4. Установити строк заявлення кредиторами вимог 2 місяці з дня публікації повідомлення про припинення юридичної особи – Артемівського міського центру здоров’я.
  5. Голові комісії (Литвин) здійснити в установленому законодавством порядку заходи щодо припинення юридичної особи – Артемівського міського центру здоров’я:
    1. Повідомити державного реєстратора  про ухвалення рішення щодо припинення юридичної особи та про персональний склад комісії з припинення юридичної особи.
    2. Опублікувати у друкованих засобах масової інформації та розмістити на офіційному веб-сайті Артемівської міської ради повідомлення про припинення юридичної особи, про порядок та строк заявлення кредиторами вимог.
    3. Забезпечити дотримання вимог діючого законодавства щодо надання гарантій та захисту прав працівників при припиненні юридичної особи «Артемівський міський центр здоров’я».
    4. Спільно з Артемівською центральною районною лікарнею (Блєднов) та комунальним закладом охорони здоров’я «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Артемівської міської ради» (Шабаліна):
      1. Провести інвентарізацію майна комунальної власності територіальної громади м.Артемівська, яке використовується Артемівським міським центром здоров’я, та передати його до 01.01.2012  року на баланс комунального закладу охорони здоров’я «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Артемівської міської ради».
      2. Скласти передавальний акт та надати його на затвердження Артемівської міської ради.
    5. Забезпечити передачу документів Артемівського міського центру здоров’я:
      1. З основної діяльності довгострокового терміну зберігання – до комунального закладу охорони здоров’я «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Артемівської міської ради».
      2. З особового складу – до Артемівської центральної районнної лікарні.
      3. Скласти відповідні акти приймання-передачі та надати їх до архівного відділу Артемівської міської ради.
    6. Здійснити інші, передбачені законодавством заходи, пов’язані з припиненням юридичної особи.
  6. Організаційне виконання рішення покласти на Артемівський міський центр здоров’я (Литвин), Артемівську центральну районну лікарню (Блєднов), комунальний заклад охорони здоров’я «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Артемівської міської ради» (Шабаліна), заступника міського голови Петриєнко Т.В.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань соціального захисту населення і охорони здоров’я (Красножон), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Секретар Артемівської міської ради                                     С.І. Кіщенко

ДолученняРозмір
Файл Рішення від 23.11.2011 №6/14-242
Про припинення юридичної особи «Артемівський міський центр здоров’я» шляхом приєднання до комунального закладу охорони здоров’я...
14.83 KB