Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 14.12.2011 №506

Переглядів: 1629

Про  організацію  та визначення видів оплачуваних громадських робіт на території  м. Артемівська в 2012 році

З метою надання додаткової соціальної підтримки і забезпечення тимчасової зайнятості осіб, які шукають роботу, сприяння соціальному розвитку м. Артемівська, відповідно  до ст. 23 Закону України від 01.03.91 № 803-ХІІ “Про зайнятість населення” із внесеними до нього змінами, Положення про порядок організації та проведення оплачуваних громадських робіт, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України від 10.09.2008 № 839, із внесеними до неї змінами,  керуючись ст.ст. 34, 52  Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР  “Про місцеве самоврядування в Україні” із внесеними до нього змінами, виконком міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Визначити види оплачуваних громадських робіт, які можуть бути організовані в 2012 році на території м. Артемівська, і які мають суспільно корисну спрямованість та відповідають потребам територіальної громади м. Артемівська, і сприятимуть ії соціальному розвитку, згідно з переліком (додаток 1).
  2. Організувати в 2012 році оплачувані громадські роботи на підприємствах, в установах та організаціях комунальної власності територіальної громади м. Артемівська згідно з переліком (додаток 2).
  3. Відділу розвитку міського господарства Артемівської міської ради (Жеребятьєва) спільно з Артемівським міським центром зайнятості (Лещенко) провести роботу щодо укладання договорів про організацію та проведення оплачуваних громадських робіт з підприємствами, установами, організаціями комунальної власності територіальної громади м. Артемівська згідно з цим рішенням.
  4. Доручити Артемівському міському центру зайнятості (Лещенко) розглядати питання та приймати рішення щодо укладання договорів про організацію та проведення оплачуваних громадських робіт з іншими роботодавцями м. Артемівська, з урахуванням вимог, передбачених  Положенням про порядок організації та проведення оплачуваних громадських робіт, затвердженим постановою   Кабінету Міністрів України від 10.09.2008 №839, із внесеними до неї змінами, та за видами робіт, затвердженими цим рішенням.
  5. Визнати таким, що з 01.01.2012 року втрачає чинність, рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 16.12.2010 № 583 «Про організацію та визначення видів оплачуваних громадських робіт на території м. Артемівська в 2011 році».
  6. Організаційне виконання рішення покласти на відділ розвитку  міського господарства Артемівської міської ради (Жеребятьєва), Артемівський міський центр зайнятості (Лещенко).
  7. Координацію роботи щодо виконання рішення покласти на заступника міського голови Гончарова С.В.,  першого заступника міського голови  Сакали В.В.

Міський голова                                                                   О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконкому Артемівської міської ради в
Про організацію та визначення видів оплачуваних громадських робіт на території м. Артемівська в 2012 році
21.05 KB