Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 13.06.2012 №199

Переглядів: 1389

Про стан виконання управлінням молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади, передбачених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»

Розглянувши довідку начальника управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради Махничевої Л.О.  "Про стан виконання управлінням молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади, передбачених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»" відповідно до Положення про управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради, затвердженого рішенням Артемівської міської ради від 28.03.2012 № 6/21-347, плану роботи виконавчих органів  Артемівської міської ради на ІІ квартал 2012 року, затвердженого рішенням виконкому Артемівської міської ради від 14.03.2012 № 63, керуючись ст.ст. 32,34,52 Закону України від 21.05.1997 № 280/97 – ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Довідку  начальника управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради Махничевої Л.О. «Про стан виконання управлінням молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади, передбачених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»" прийняти до відома.
  2. Визнати роботу  управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради з зазначеного питання задовільною.
  3. Управлінню молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради (Махничева):  
    1. Підвищити рівень інформованості населення з питань можливості  усиновлення дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, формування культури національного усиновлення.
    2. Посилити спільну роботу з відділом кримінальної міліції у справах дітей Артемівського МВ (з обслуговування міста Артемівськ та Артемівського району) ГУМВС України в Донецькій області щодо профілактики безпритульності, бродяжництва дітей та негативних проявів у підлітковому середовищі.
    3. Активізувати роботу щодо влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування  до сімейних форм виховання шляхом створення прийомних сімей та влаштування в родини потенційних кандидатів в опікуни/піклувальники, та до сімей громадян України на усиновлення.
    4. Посилити контроль  (із залученням представників Артемівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділу освіти  та відділу охорони здоров’я Артемівської міської ради) за станом утримання і виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу, в сім’ях опікунів, піклувальників. 
  4. Організаційне виконання рішення  покласти на управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради (Махничева).
  5. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на заступника міського голови Петриєнко Т.В.

Міський голова                                                         О.О. Рева