Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Рішення Артемівської міської ради від 28.09.2011 №6/11-214

Переглядів: 1234
сессия : 

Про результати розгляду депутатського запиту депутата Артемівської міської ради Бойка В.П.

Заслухавши відповідь виконуючого обов'язки директора товариства з обмеженою відповідальністю «АРТЕМІВСЬКВОДОКАНАЛ» Єсіна А.М. на запит депутата Артемівської міської ради Бойка В.П. № 1 від 10.08.2011, на виконання рішення Артемівської міської ради від 31.08.2011 № 6/10- 197 «О запросе депутата Артемовского городского совета Бойко В.П.», відповідно до ст. 22 Закону України від 11.07.2002 № 93-IV «Про статус депутатів місцевих рад» із внесеними до нього змінами, керуючись ст. ст. 26, 49 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Відповідь виконуючого обов'язки директора товариства з обмеженою відповідальністю «АРТЕМІВСЬКВОДОКАНАЛ» Єсіна А.М. на запит депутата Артемівської міської ради Бойка В.П. № 1 від 10.08.2011 прийняти до відома.
  2. Постійній комісії з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту і зв’язку (Северінов) на черговому засіданні заслухати керівників комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» Бондарєва О. В., товариства з обмеженою відповідальністю «АРТЕМІВСЬКВОДОКАНАЛ» Єсіна А.М. щодо стану роботи  з укладання договорів зі споживачами комунальних послуг, повірки приладів обліку та включення витрат по їх повірці до складу тарифів на послуги.
  3. Заступнику міського голови Гончарову С.В.:
    1. В термін до 25 жовтня 2011 року звернутися до Центру законодавчих ініціатив з пропозицією щодо врегулювання на законодавчому рівні питання порядку укладання договорів між споживачами, виконавцями і виробниками комунальних послуг.
    2. Забезпечити в термін до 01.01.2012 року розробку пілотного проекту «Водопостачання від виробника до кінцевого споживача».
  4. Організаційне виконання рішення покласти на товариство з обмеженою відповідальністю «АРТЕМІВСЬКВОДОКАНАЛ» (Єсін), комунальне підприємство «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (Бондарєв),  заступника міського голови Гончарова С.В.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Артемівської міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту і зв’язку (Северінов), секретаря Артемівської міської ради  Кіщенко С.І.

Міський голова                                                А.А. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення від 28.09.2011 №214
Про результати розгляду депутатського запиту депутата Артемівської міської ради Бойка В.П.
31.84 KB