Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Рішення виконкому Артемівської міської ради від 11.05.2011 №215

Переглядів: 1378

Про  підготовку  спортивно-оздоровчої  бази та затвердження плану спортивно-масових та фізкультурно-оздоровчих заходів на території Артемівської міської ради у літній період 2011 року

Заслухавши інформацію голови комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради Лиса В.М. про підготовку спортивно-оздоровчої бази  та затвердження плану спортивно-масових та фізкультурно-оздоровчих заходів на території Артемівської міської ради у літній період 2011 року, керуючись Комплексною програмою розвитку фізичної культури і спорту на території Артемівської міської ради на 2007-2011 роки, затвердженої рішенням Артемівської міської ради від 27.12.2006 № 5/10 - 217, відповідно до   Закону України «Про фізичну культуру і спорт» в редакції від 17.11. 2009 № 1724-17,  керуючись ст.ст.32, 34, 40, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні” із внесеними до нього змінами, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Інформацію голови комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради Лиса В.М. про  підготовку спортивно-оздоровчої бази  та затвердження плану спортивно-масових та фізкультурно-оздоровчих заходів на території Артемівської міської ради у літній період 2011 року, прийняти до відома.
  2. Підготовку спортивно-оздоровчої бази на території Артемівської міської ради до роботи в літній період 2011 року визнати задовільною.
  3. Відділу освіти Артемівської міської ради (Рубцова), комунальному підприємству «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (Бондарєв) забезпечити постійну  підтримку спортивних майданчиків і спортивних споруд у належному стані.
  4. Рекомендувати керівникам професійно-технічних та вищих навчальних закладів, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, що мають на своєму балансі спортивні майданчики та спортивні споруди,   забезпечити постійну  підтримку їх у належному стані.
  5. Затвердити  план спортивно-масових та фізкультурно-оздоровчих заходів на території Артемівської міської ради у літній період 2011 року (додається).
  6. Організаційне виконання рішення покласти на комітет по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради (Лис), відділ освіти Артемівської міської ради (Рубцова), комунальне підприємство «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (Бондарєв)
  7. Контроль за виконанням даного рішення покласти  на заступника міського голови  Петриєнко Т.В.

Перший заступник міського голови                                         В.В.САКАЛИ

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконкому від 11.05.2011 №215
Про підготовку спортивно-оздоровчої бази та затвердження плану спортивно-масових та фізкультурно-оздоровчих заходів ...
16.7 KB