Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 130 гостей.

ExportUA

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 11.01.2012 №2

Переглядів: 1592

Про затвердження порядку погодження режиму роботи об`єктів торгівлі, ресторанного господарства  та побутового обслуговування населення, розташованих на території  міста Артемівська

Внесени зміни:

З метою встановлення зручного для населення режиму роботи об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування населення, розташованих   на території міста Артемівська, керуючись ст.ст. 30, 52, 73  Закону України  від 21.05.97 № 280/97- ВР « Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Постановою Кабінету Міністрів  України від 16.05.1994 №313 «Про затвердження правил побутового обслуговування  населення» із внесеними до неї змінами, Постановою Кабінету Міністрів України від 15.06.2006 №833 «Про затвердження Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів»  із внесеними до неї змінами, Наказом Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України від 24.07.2002 № 219 «Про затвердження Правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства» із внесеними до нього змінами, Наказом Міністерства зовнішніх економічних зв`язків і торгівлі України від 08.07.1996 №369 «Про затвердження Правил роботи дрібнороздрібної торговельної мережі» із внесеними до нього змінами, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити:
    1. Порядок погодження режиму роботи об`єктів  торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування населення,  розташованих на території  міста Артемівська (додається).
    2. Лист погодження  режиму роботи  об’єктів торгівлі та ресторанного господарства,  розташованих на території  міста Артемівська  (додається).   
    3. Лист погодження режиму роботи об’єктів побутового обслуговування населення,  розташованих на території  міста Артемівська (додається).   
  2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконкому   Артемівської міської ради від 12.08.2009 № 361 «Про затвердження порядку   погодження режиму роботи об`єктів торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування населення, розташованих на території міста Артемівська».
  3. Організаційне виконання рішення покласти на відділ торгівлі, громадського харчування, побутових та платних послуг Артемівської міської ради (Бурма).
  4. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на першого заступника міського голови Сакали В.В.

Міський голова                                         О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету від 11.01.2012 №2
Про затвердження порядку погодження режиму роботи об`єктів торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування населення...
24.1 KB