Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Презедент України

Рішення виконкому Артемівської міської ради від 13.04.2011 №139

Переглядів: 3606

Про затвердження Порядку проведення на території Артемівської міської ради безоплатного поховання та фінансування витрат на поховання або відшкодування витрат на здійснене поховання  померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, учасників бойових дій і інвалідів війни

На виконання ст.ст.8,14 Закону України від 10.07.2003 №1102-IV “Про  поховання та похоронну справу” із внесеними до нього змінами,  Постанови Кабінету Міністрів України від 28.10.2004 №1445 “Про затвердження Порядку  проведення безоплатного поховання померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною,  учасників бойових дій і інвалідів війни”, із внесеними до неї  змінами, керуючись ст.ст. 34,52 Закону України від 21.05.1997 №280/97-ВР  "Про місцеве самоврядування в Україні" з внесеними до нього змінами, виконком міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити Порядок проведення на території Артемівської міської ради безоплатного поховання та фінансування витрат на поховання або відшкодування витрат на здійснене поховання  померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, учасників бойових дій і інвалідів війни (додається).
  2. Управлінню праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради (Тишанінова) проводити  відшкодування витрат за проведення безоплатного поховання осіб, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги  перед Батьківщиною, учасників бойових  дій  і  інвалідів  війни,  за рахунок  коштів   з  обласного бюджету.
  3. Вважати таким, що втратило чинність, рішення виконкому Артемівської міської ради від 10.06.2009 № 273 «Про затвердження порядку  проведення та фінансування безоплатного поховання померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, учасників бойових дій і інвалідів війни на території Артемівської міської  ради».
  4. Організаційне виконання рішення покласти на управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради (Тишанінова).
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Петриєнко Т.В.

Міський голова                                               О.О.Рева

ДолученняРозмір
Файл Рішення від 13.04.2011 № 139
Про затвердження Порядку проведення на території Артемівської міської ради безоплатного поховання та фінансування витрат на поховання або відшкодування витрат на здійснене поховання.
13.37 KB