Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 130 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Рішення Бахмутської міської ради від 23.11.2016 №6/94-1703

Переглядів: 1885
сессия : 

Про внесення змін до Положення про порядок розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд залізничним транспортом приміського та міжміського сполучення окремих категорій громадян – мешканців м.Бахмут

Втратило чинність на підставі:

Розглянувши службову записку від 14.11.2016  №01-5206-06 начальника Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської  міської ради Сподіної І.В. щодо внесення змін до Положення про порядок розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд залізничним транспортом приміського та міжміського сполучення окремих категорій громадян – мешканців м.Бахмут, з метою посилення соціального захисту населення окремих категорій громадян із числа пенсіонерів за віком та інвалідів ІІІ групи, які проживають у м.Бахмут, в частині здійснення пільгових перевезень залізничним транспортом приміського та міжміського сполучення, відповідно до пп.б п.4 ч.1 ст.89 Бюджетного Кодексу України від 08.07.2010 №2456-VI із внесеними до нього змінами, Постанови Кабінету Міністрів України від 17.05.1993 №354 «Про безоплатний проїзд пенсіонерів на транспорті загального користування» із внесеними до неї змінами, керуючись ст.26  Закону України від 21.05.1997 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Внести та затвердити наступні зміни до Положення про порядок розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд залізничним транспортом приміського та міжміського сполучення окремих категорій громадян – мешканців м.Бахмут, затвердженого рішенням Бахмутської міської ради від 26.10.2016р №6/93-1693 (далі – Положення):
    1. Пункт 1.2 розділу І «Загальні положення» викласти в новій редакції:
      «Законодавчою та нормативною основою для  цього Положення є Бюджетний кодекс України, закони України: «Про залізничний транспорт», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні», «Про охорону дитинства», «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», «Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, ветеранів Національної поліції і деяких інших осіб та їх соціальний захист», «Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні», постанови Кабінету Міністрів України:  від 17.05.1993 №354 «Про безоплатний проїзд пенсіонерів на транспорті загального користування» із внесеними до неї змінами, від 29 січня 2003 року №117 «Про Єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги» із внесеними до неї змінами, від 16 грудня 2009 року №1359 «Про затвердження Порядку розрахунку обсягів компенсаційних виплат за пільгові перевезення залізничним транспортом окремих категорій громадян», рішення Бахмутської міської ради «Про затвердження міського бюджету м.Бахмут на відповідний рік»,  інші законодавчі і нормативні акти, що регулюють відносини у відповідній сфері».
    2. Пункт 2.1 розділу 2 «Визначення права на пільгу» Положення після слів «дітям з багатодітних сімей» доповнити словами «пенсіонерам за віком та інвалідам ІІІ групи».
    3. У Додатку 2 до Положення «Акт  звіряння заборгованості» після слів «Про охорону дитинства» доповнити словами: «відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17.05.1993 №354 «Про безоплатний проїзд пенсіонерів на транспорті загального користування».
  2. Визначити, що зміни до Положення, внесені цим рішенням, застосовуються з 01.10.2016 року.
  3. Дозволити Управлінню праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна) здійснити компенсацію втрат доходів підприємству – перевізнику за пільговий проїзд окремих категорій громадян у приміському залізничному сполученні за 9 місяців 2016 року з 01.01.2016 по 30.09.2016 згідно Порядку розрахунку обсягів компенсаційних виплат за пільгові перевезення залізничним транспортом окремих категорій громадян, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.12.2009 №1359 за рахунок коштів міського бюджету.
  4. Фінансовому управлінню Бахмутської міської ради (Ткаченко)  забезпечити фінансування видатків в частині внесених цим рішенням змін до Положення  в межах бюджетних коштів, передбачених в кошторисах доходів та видатків Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської  міської ради на відповідний рік на ці цілі.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна), Фінансове управління  Бахмутської міської ради (Ткаченко), заступника міського голови Точену В.В., першого заступника міського голови Савченко Т.М.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань соціального захисту населення і охорони здоров`я (Красножон), з питань економічної і інвестиційної  політики,  бюджету  і  фінансів  (Нікітенко),  секретаря   Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Секретар Бахмутської міської ради                                                     С.І.КІЩЕНКО

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 23.11.2016 №6/94-1703
Про внесення змін до Положення про порядок розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд залізничним транспортом приміського та міжміського сполучення окремих категорій громадян – мешканців м.Бахмут
24.64 KB