Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Урядовий портал

Рішення Бахмутської міської ради від 27.07.2016 №6/88-1593

Переглядів: 1323
сессия : 

Про надання медичної допомоги в 2017 році мешканцям територіальної громади м. Бахмута в лікувально – профілактичних установах м. Краматорська

Розглянувши лист від 13.06.2016 № 01-2593-06 та заслухавши інформацію начальника Управління охорони здоров’я Бахмутської міської ради Миронової О.О. щодо надання медичної допомоги в 2017 році мешканцям територіальної громади м. Бахмута в лікувально-профілактичних установах м. Краматорська, з метою забезпечення надання у 2017 році медичної допомоги мешканцям територіальної громади м. Бахмута у відділенні новонароджених дітей в комунальній медичній установі «Дитяче територіальне медичне об`єднання» м. Краматорська та надання медичної допомоги хворим хронічно-нирковою недостатністю у відділенні гемодіалізу в комунальній медичній установі «Міська лікарня № 1» м. Краматорська, згідно з планом роботи Бахмутської міської ради на II півріччя 2016 року, затвердженим рішенням Бахмутської міської ради від 22.06.2016 № 6/87 - 1547, на підставі ст.ст. 89, 93 Бюджетного кодексу України від 08.07.2010 № 2456-VI із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 26, 50 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

Вирішила:

  1. Передати у 2017 році з міського бюджету м. Бахмута до міського бюджету м. Краматорська кошти на фінансування медичного обслуговування мешканців територіальної громади м. Бахмута у лікувально-профілактичних установах м. Краматорська у сумі 700,0 тис. грн., у тому числі:
    1. Для надання медичної допомоги у відділенні новонароджених дітей в комунальній медичній установі «Дитяче територіальне медичне об`єднання» м. Краматорська у сумі 100,0 тис. грн.
    2. Для надання медичної допомоги у відділенні гемодіалізу в комунальній медичній установі «Міська лікарня № 1» м. Краматорська у сумі 600,0 тис. грн.
  2. Затвердити тексти Договорів:
    1. «Про надання медичної допомоги мешканцям територіальної громади м. Бахмута у відділенні новонароджених дітей в комунальній медичній установі «Дитяче територіальне медичне об`єднання»
      м. Краматорська» (додається).
    2. «Про надання медичної допомоги мешканцям територіальної громади м. Бахмута у відділенні гемодіалізу в комунальній медичній установі «Міська лікарня № 1» м. Краматорська» (додається).
  3. Доручити секретарю Бахмутської міської ради Кіщенко С.І. підписати в установленому порядку Договори:
    1. «Про надання медичної допомоги мешканцям територіальної громади м. Бахмута у відділенні новонароджених дітей в комунальній медичній установі «Дитяче територіальне медичне об`єднання» м. Краматорська».
    2. «Про надання медичної допомоги мешканцям територіальної громади м. Бахмута у відділенні гемодіалізу в комунальній медичній установі «Міська лікарня № 1» м. Краматорська».
  4. Організаційне виконання рішення покласти на Фінансове управління Бахмутської міської ради (Ткаченко), першого заступника міського голови Савченко Т.М.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань соціального захисту населення і охорони здоров’я (Красножон), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Секретар Бахмутської міської ради                                С.І. КІЩЕНКО

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 27.07.2016 №6/88-1593
Про надання медичної допомоги в 2017 році мешканцям територіальної громади м. Бахмута в лікувально – профілактичних установах м. Краматорська
20.69 KB