Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 93 гостя.

Урядовий портал

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 16.05.2018 №87

Переглядів: 1217

Про організацію влітку 2018 року оздоровлення та відпочинку дітей, що мешкають в м. Бахмут

Внесени зміни:

Заслухавши інформацію від 11.04.2018 № 01-2017-06 начальника  Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Махничевої Л.О. щодо організації влітку 2018 року оздоровлення та відпочинку дітей, що мешкають в м. Бахмут, з метою  створення у літній період 2018 року умов для повноцінного відпочинку, покращення стану здоров`я дітей, що мешкають на території міста, згідно з  планом роботи виконавчих органів Бахмутської міської ради на ІІ квартал 2018 року, затвердженим рішенням виконкому Бахмутської міської ради від 14.03.2018  № 49, відповідно до  Закону України від 26.04.2001 № 2402-ІІІ «Про охорону дитинства» із внесеними до нього змінами, керуючись Законом України від 04.09.2008  № 375-VI «Про оздоровлення та відпочинок дітей», із внесеними до нього змінами, ст. ст. 32, 52 Закону України від 21.05.97  №280/97-ВР "Про місцеве самоврядування в Україні", із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Інформацію начальника Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Махничевої Л.О. щодо організації влітку 2018 року оздоровлення та відпочинку дітей, що мешкають в м. Бахмут, прийняти до відома.
  2. Затвердити:
    1. План заходів щодо організації влітку 2018 року оздоровлення та відпочинку дітей, що мешкають в м. Бахмут (додається).
    2. Склад  міської міжвідомчої комісії з організації влітку 2018 року оздоровлення та відпочинку дітей, що мешкають в м. Бахмут (додається).
    3. Положення про міську міжвідомчу комісію з організації влітку 2018 року оздоровлення та відпочинку дітей, що мешкають в м. Бахмут (додається).
    4. Склад комісії із розподілу  путівок для оздоровлення  за рахунок  делегованих коштів дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки у літній період 2018 року (додається).
    5. Положення про комісію із розподілу  путівок для оздоровлення  за рахунок  делегованих коштів дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, у літній період 2018 року (додається).
    6. Кошторисну вартість путівки до Бахмутського дитячого  заміського закладу оздоровлення та відпочинку “Вогник” на 2018 рік – 5100,00  грн. (перебування у таборі 21 день) для однієї дитини (додається).
    7. Кошторис витрат Управління освіти Бахмутської міської ради на оздоровлення та відпочинок дітей в закладах освіти у 2018 році (додається).
    8. Кошторис витрат Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради на оздоровлення дітей в дитячих оздоровчих таборах у 2018 році (додається).
  3. Рекомендувати:
    1. Бахмутському районному управлінню Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області (Шульженко), Бахмутській  районній філії Державної установи «Донецький обласний лабораторний центр МОЗ України» (Губа) – забезпечити санітарно-гігієнічний та протиепідемічний нагляд за станом в пришкільних дитячих таборах та Бахмутському дитячому заміському закладі оздоровлення та відпочинку «Вогник».
    2. 8 Державному пожежно-рятувальному загону Головного управління ДСНС України в Донецькій області (Осіпов)  забезпечити контроль за додержанням протипожежної безпеки у місцях оздоровлення та відпочинку дітей.
    3. Бахмутському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області (Попов) забезпечити додержання громадського порядку та належну охорону місць оздоровлення та відпочинку дітей.
  4. Управлінню освіти Бахмутської міської ради (Рубцова) забезпечити своєчасне відкриття пришкільних дитячих оздоровчих таборів та Бахмутського дитячого заміського закладу оздоровлення та відпочинку  “Вогник” і проведення відповідних інструктажів з керівниками оздоровчих закладів.
  5. Фінансовому управлінню Бахмутської міської ради (Ткаченко) забезпечити фінансування витрат Управління освіти Бахмутської міської ради і Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради на оздоровлення та відпочинок дітей у 2018 році, згідно кошторисів витрат, затверджених цим рішенням.
  6. Відповідальним за виконання заходів, затверджених цим рішенням, надати до 01 вересня 2018 року до Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради інформаційно-аналітичні матеріали з підсумків оздоровчої кампанії в письмовому та електронному вигляді для узагальнення.
  7. Управлінню молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева) інформувати виконком Бахмутської міської ради про результати оздоровлення та відпочинку дітей, що мешкають в м. Бахмут, на засіданні виконкому Бахмутської міської ради у жовтні 2018 року.
  8. Організаційне виконання рішення покласти на Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева), Управління освіти Бахмутської міської ради (Рубцова), Фінансове управління Бахмутської міської ради (Ткаченко).
  9. Контроль за  виконанням  рішення  покласти на  заступника міського голови Точену В.В., першого заступника  міського голови  Савченко Т.М.

Перший заступник міського голови                                      Т.М. Савченко

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 16.05.2018 №87
Про організацію влітку 2018 року оздоровлення та відпочинку дітей, що мешкають в м. Бахмут
106.4 KB