Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Рішення Бахмутської міської ради від 23.09.2020 №6/146-3132

Переглядів: 350
сессия : 

Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок

Розглянувши доповідну записку начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. від 11.09.2020 № 01--08 (вх. 01--06 від 11.09.2020) щодо надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок, враховуючи заяви фізичних осіб та клопотання юридичної особи, керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», рішенням Бахмутської міської ради від 26.06.2019 № 6/131-2614 «Про добровільне приєднання територіальних громад до територіальної громади міста Бахмут Донецької області», Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А: 

  1. Надати дозволи на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності:
    1. Фізичній особі Гнатюку Дмитру Валерійовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Декабристів, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    2. Фізичній особі Друзіну Олександру Олександровичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Васі Носакова, 6 у с. Покровське Бахмутського району Донецької області, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    3. Фізичній особі Ладико Марині Миколаївні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Миру, 26 у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    4. Фізичній особі Липницькому Роману Юрійовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. О.Сибірцева, 186, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    5. Фізичній особі Тюльпану Сергію Вадимовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Тургенєва, 36а у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    6. Фізичній особі Клунній Ніні Іванівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Садова, 313а у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    7. Фізичній особі Шаповаловій Ользі Муратівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Зелена, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди.
    8. Фізичній особі Шевченко Марії Єлисеївні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Перемоги, гараж 181 у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    9. Фізичній особі Уску Артему Володимировичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) та фізичній особі Пономарьовій Євгенії Ашотівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Миру, 6 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування нежитлових будівель, із житлової та громадської забудови, на умовах оренди.
  2. Надати дозволи на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок комунальної власності в натурі (на місцевості) :
    1. Фізичній особі Федорову Сергію Сергійовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) у с-щі Хромове Бахмутського району Донецької області, гаражно – будівельний кооператив «Ювілейний», гараж б/н, для будівництва індивідуального гаражу, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    2. Фізичній особі Хаустову Миколі Михайловичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Василя Першина, 20, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
  3. Дати згоду на поділ земельних ділянок та надати дозвіл на розробку технічних документацій із землеустрою щодо поділу земельних ділянок комунальної власності:
    1. КОМУНАЛЬНОМУ НЕКОМЕРЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ ІНТЕНСИВНОГО ЛІКУВАННЯ М.БАХМУТ» (код ЄДРПОУ 01990217) загальною площею 1,2506 га (кад.№1410300000:00:017:0727) по вул. Миру, 10 у м.Бахмут.
    2. Фізичній особі Давиденко Оксані Олександрівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) загальною площею 0,2139 га (кад.№1410300000:00:024:0429) по вул. Леваневського,  91-А у м. Бахмут.
  4. Фізичним та юридичній особам, зазначеним у пунктах 1-3 цього рішення: розробити документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок; погодити їх у відповідності до норм чинного законодавства, надати до Бахмутської міської ради для прийняття рішення з оформлення документів на право власності та користування земельними ділянками.
  5. Визначити, що фізичні та юридична особи, зазначені у даному рішенні, набувають право на використання земельними ділянками після одержання документів, які посвідчують право користування та право власності на них, та їх державної реєстрації.
  6. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), заступника міського голови Стрющенка О.В.
  7. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Бахмутської міської ради  Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                              О.О.РЕВА

 

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 23.09.2020 №6/146-3132
Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок
37.44 KB