Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 145 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Рішення Бахмутської міської ради від 26.08.2020 №6/145-3097

Переглядів: 212
сессия : 

Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади майна

Заслухавши інформацію начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. від 14.08.2020 № 01-1057-08 (вх. 01-4560-06 від 14.08.2020 ) щодо прийняття (безоплатно) у комунальну власність Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади  майна, відповідно до Закону України  «Про благодійну діяльність та благодійні організації», ст. 137 Господарського кодексу України, керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в  Україні», Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Прийняти (безоплатно) у комунальну власність Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади  від Представництва Норвезької ради у справах біженців в Україні майно (згідно переліку додається ).
  2. Затвердити угоду про надання цільової благодійної допомоги між Представництвом Норвезької ради у справах біженців в Україні та Бахмутською міською радою в інтересах Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади від 11.08.2020 № 0477 (додається).
  3. Визначити, що майно, яке приймається (безоплатно) у комунальну власність Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, зазначене у додатку до цього рішення, закріплюється за Бахмутською міською радою на праві  оперативного управління.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), відділ бухгалтерського обліку і звітності Бахмутської міської ради (Брова),  заступника міського голови Стрющенка О.В.
  5. Координаційне забезпечення виконання  рішення  покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                                О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 26.08.2020 №6/145-3097
Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади майна
25.63 KB