Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Рішення Бахмутської міської ради від 27.05.2020 №6/142-3010

Переглядів: 884
сессия : 

Про затвердження Положення про стипендії Бахмутської міської ради для обдарованих і талановитих учнів закладів позашкільної освіти сфери культури, творчих дитячих колективів комунальних закладів культури та їх учасників, у новій редакції

Розглянувши лист Управління культури Бахмутської міської  ради від 07.05.2020 №01/38-213 (вх. № 01-2687-06 від 07.05.2020) «Про затвердження Положення про стипендії Бахмутської міської ради для обдарованих і талановитих учнів закладів позашкільної освіти сфери культури, творчих  дитячих колективів комунальних закладів культури, та їх учасників, у новій редакції», відповідно до Закону України «Про культуру», Указу Президента України від 24.04.2000 № 612/2000 «Про додаткові заходи щодо державної підтримки обдарованої молоді», керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Положення про стипендії Бахмутської міської ради для обдарованих і талановитих учнів закладів позашкільної освіти сфери культури, творчих  дитячих колективів комунальних закладів культури, та їх учасників, у новій редакції (додається).
  2. Надати право міському голові призначати стипендії Бахмутської міської ради для обдарованих і талановитих учнів закладів позашкільної освіти сфери культури, творчих  дитячих колективів комунальних закладів культури, та їх учасників шляхом видання відповідних розпоряджень.
  3. Вважати таким, що втратило чинність рішення  Бахмутської міської ради від 26.04.2017 №6/100-1845 «Про затвердження Положення про стипендії Бахмутської міської ради для обдарованих і талановитих учнів Початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу Школа мистецтв міста Бахмута та учасників творчих  дитячих колективів комунальних закладів культури».
  4. Організаційне виконання рішення покласти на Управління культури Бахмутської міської ради (Падалка), заступника міського голови Точену В.В.
  5. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради:  з питань молодіжної політики, освіти, культури і спорту (Капленко), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                             О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 27.05.2020 №6/142-3010
Про затвердження Положення про стипендії Бахмутської міської ради для обдарованих і талановитих учнів закладів позашкільної освіти сфери культури, творчих дитячих колективів комунальних закладів культури та їх учасників, у новій редакції
19.96 KB