Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Рішення Бахмутської міської ради від 21.04.2020 №6/141-2987

Переглядів: 395
сессия : 

Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок

Розглянувши доповідну записку начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. щодо надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок від 13.03.2020 № 01-0391-08 (вх. 01-1545-06 від 13.03.2020), доповнення до доповідної записки від 17.03.2020 № 01-0419-08 та доповнення до доповідної записки від 15.04.2020 № 01-0518-08, враховуючи клопотання юридичних осіб, заяви фізичних осіб та фізичної особи-підприємця, керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, Кодексом України про надра, Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», рішеннями Бахмутської міської ради від 26.06.2019 № 6/131-2614 «Про добровільне приєднання територіальних громад до територіальної громади міста Бахмут Донецької області», від 04.12.2019 № 6/136-2786 «Про розпорядження земельними ділянками сільськогосподарського призначення державної власності, що розташовані на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади», Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А: 

  1. Надати дозволи на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності:
    1. Товариству з обмеженою відповідальністю «Деконський торгівельний дім» (код ЄДРПОУ 31845601) у с. Покровське Бахмутського району Донецької області, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств, що пов’язані з користуванням надрами, із земель сільськогосподарського призначення, на умовах оренди.
    2. Товариству з обмеженою відповідальністю «ПРОМБУДГІПС» (код ЄДРПОУ 34086358) у с. Нова Кам’янка Бахмутського району Донецької області, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств, що пов’язані з користуванням надрами, із земель сільськогосподарського призначення, на умовах оренди.
    3. Фізичній особі Абдулі Валерію Олексійовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Липська, б/н у  с. Іванівське Бахмутського району Донецької області для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    4. Фізичній особі Губарєвій Світлані Володимирівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Колпакової, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    5. Фізичній особі Козловій Альбіні Валеріївні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Чайковського, 3, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди.
    6. Фізичній особі Колесникову Юрію Івановичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Леваневського, 18, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    7. Фізичній особі Краснобрижу Олексію Олександровичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) у с. Зайцеве Бахмутського району Донецької області, для ведення особистого селянського господарства, із земель сільськогосподарського призначення, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    8. Фізичній особі Красному Михайлу Васильовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) у с. Покровське Бахмутського району Донецької області, для ведення особистого селянського господарства, із земель сільськогосподарського призначення, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    9. Фізичній особі Малащуку Олександру Володимировичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) у с. Покровське Бахмутського району Донецької області, для ведення особистого селянського господарства, із земель сільськогосподарського призначення, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    10. Фізичній особі Малащук Олесі Юріївні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) у с. Покровське Бахмутського району Донецької області, для ведення особистого селянського господарства, із земель сільськогосподарського призначення, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    11. Фізичній особі Пашенюку Микиті Андрійовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Святослава Хороброго, 4 у м. Бахмут для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    12. Фізичній особі Соколовській Оксані Владиславівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Гвардійська, гараж № 39 у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    13. Фізичній особі Севастьянову Сергію Валерійовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по пров. Магістратський, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди.
    14. Фізичній особі Снегірьову Віталію Васильовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Івана Марченка, 13 у м. Бахмут для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    15. Фізичній особі Танімовій Наталі Василівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Горького, 49, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди.
  2. Надати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ДТЕК ДОНЕЦЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (код ЄДРПОУ 00131268) у м.Бахмут для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії, із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на умовах оренди.
  3. Дати згоду фізичній особі – підприємцю Рудману Ігорю Леонідовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) на об’єднання земельних ділянок площею 0,0698 га (кад.№1410300000:00:016:0390), площею 0,0106 га (кад.№1410300000:00:016:0386), площею 0,0670 га (кад.№1410300000:00:016:0389) та площею 0,6288 га (кад.№1410300000:00:016:0417) по вул. О.Сибірцева, 2, у м. Бахмут, що перебувають у нього на праві оренди, та надати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок.
  4. Погодити надання дозволу комунальному підприємству «Бахмутський комбінат комунальних підприємств» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,8215 га із земель сільськогосподарського призначення державної власності на території колишньої Іванівської сільської ради Бахмутського району Донецької області за межами населених пунктів, для розміщення та обслуговування існуючого кладовища.
  5. Юридичним, фізичним особам та фізичній особі-підприємцю, зазначеним у пунктах 1-3 даного рішення: розробити документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок; погодити їх у відповідності до норм чинного законодавства, надати до Бахмутської міської ради для прийняття рішення з оформлення документів на право власності та користування земельними ділянками.
  6. Визначити, що юридичні, фізичні особи та фізична особа-підприємець, зазначені у даному рішенні, набувають право на використання земельними ділянками після одержання документів, які посвідчують право користування та право власності на них, та їх державної реєстрації.
  7. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), заступника міського голови Стрющенка О.В.
  8. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                                О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 21.04.2020 №6/141-2987
Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок
37.57 KB