Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 14.12.2016 №284

Переглядів: 2353

Про призначення керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій місцевого рівня, затвердження положень про штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій місцевого рівня та спеціальної комісії з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій місцевого рівня

Внесени зміни:

Розглянувши доповідну від 11.11.2016 № 01-5175-06 в.о. начальника відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи  Бахмутської міської ради Білика С.В. про призначення керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій місцевого рівня, затвердження положень про штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та спеціальної комісії з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, з метою координації дій органів державної влади та органів місцевого самоврядування, органів управління та сил місцевої ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, організованого і планового виконання комплексу заходів та робіт з ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій у разі їх виникнення, згідно з планом роботи виконавчих органів Бахмутської міської ради на IV квартал 2016 року, затвердженим рішенням виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 14.09.2016 №195, відповідно до ст. ст. 75, 76 Кодексу цивільного захисту України від 02.10.2012 №5403-VI із внесеними до нього змінами, Загального положення про спеціальну комісію з ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру регіонального, місцевого та об’єктового рівня, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 14.06.2002 №843, Положення про єдину державну систему цивільного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09.01.2014 № 11, наказу Міністерства внутрішніх справ України від 26.12.2014 № 1406 «Про затвердження Положення про штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та Видів оперативно-технічної і звітної документації штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації», керуючись ст. ст. 38, 40, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком  Бахмутської міської ради  

В И Р І Ш И В:

  1. Призначити Савченко Тетяну Миколаївну, першого заступника міського голови, керівником робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій місцевого рівня у разі їх виникнення.
  2. Керівнику робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Савченко Т.М. при виникненні надзвичайних ситуацій місцевого рівня створити на базі відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Бахмутської міської ради штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та організувати його роботу відповідно до обстановки, що складається.
  3. Затвердити:
    1. Положення про штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій місцевого рівня (далі - Штаб) (додається).
    2. Положення про спеціальну комісію з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій місцевого рівня (далі – Спеціальна комісія) (додається).
  4. Штабу забезпечити взаємодію зі Спеціальною комісією.
  5. До утворення Спеціальної комісії або призначення керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій організацію заходів з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій здійснює постійно діюча місцева комісія з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Бахмутської міської ради.
  6. Відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Бахмутської міської ради (Семиряд).
    1. Забезпечити розробку та підготовку комплекту оперативно-технічної та звітної документації Штабу, згідно з вимогами наказу МВС України від 26.12.2014 № 1406.
    2. Надати на затвердження керівнику робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій місцевого рівня пропозиції щодо списку спеціалістів та експертів, яких передбачається залучати до роботи у складі Штабу.
    3. Організувати завчасну підготовку спеціалістів та експертів шляхом проведення з ними відповідних занять і тренувань, а також залучення до роботи під час проведення комплексних навчань з питань цивільного захисту.
  7. Вважати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 07.11.2007 № 961  «Про призначення уповноваженого керівника з ліквідації надзвичайної ситуації місцевого рівня у м. Артемівську».
  8. Організаційне  виконання рішення покласти на відділ  з питань  цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Бахмутської  міської ради  (Семиряд).

Перший заступник міського голови                         Т.М. Савченко

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 14.12.2016 №284
Про призначення керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій місцевого рівня, затвердження положень про штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій місцевого рівня та спеціальної комісії з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій місцевого рівня
54.37 KB