Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Донецька обласна рада

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 14.06.2017 №151

Переглядів: 1020

Про призначення гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) опікуном над малолітніми дітьми (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))

Розглянувши висновок служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  та витяг з протоколу засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) про доцільність призначення гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, опікуном над малолітніми дітьми (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження,  заяву та інші документи, надані гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), яка зареєстрована та проживає за адресою: місто Бахмут, вул. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), з проханням призначити її опікуном над малолітніми дітьми (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, виконком Бахмутської міської ради встановив, що мати дітей, гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, не може виконувати батьківські обов’язки, на підставі висновку лікарсько-консультативної комісії закладу охорони здоров’я про наявність у батька, матері дитини тривалої хвороби, яка перешкоджає виконанню батьківських обов’язків, від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), наданий комунальною лікувально-профілактичною установою «Міський протитуберкульозний диспансер м. Бахмут».

Батько дитини, гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, заочним рішенням Артемівського міськрайонного суду Донецької області від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року (справа № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) провадження № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))) позбавлений батьківських прав.

Вихованням та утриманням малолітніх дітей (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) займається гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), яка є бабусею дітей, та створила всі умови для їх проживання. Інших родичів, громадян, які б виявили бажання взяти дітей на виховання в свою сім’ю, немає.

Малолітні діти (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) житла та майна на правах приватної власності не мають.

Виходячи із інтересів малолітніх дітей (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), керуючись ст.ст. 34, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, ст.ст. 5, 25 Закону України від 26.04.2001 № 2402-ІІІ «Про охорону дитинства» із внесеними до нього змінами, ст. ст. 5, 243, 244, 247, 249 Сімейного кодексу України від 10.01.2002 № 2947-ІІІ із внесеними до нього змінами, ст.ст. 61, 62, 63, 67 Цивільного кодексу України від 16.01.2003 №435-ІV із внесеними до нього змінами, ст.ст. 11, 12 Закону України від 13.01.2005 № 2342-ІV «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» із внесеними до нього змінами, Постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» із внесеними до неї змінами, виконком Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Призначити гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, опікуном над малолітніми дітьми (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження.
  2. Бахмутському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Хворастухіна):
    1. Забезпечити соціальне обслуговування підопічних малолітніх дітей та опікуна.
    2. Надавати службі у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради щорічно до 20 листопада звіт про виконання плану соціального обслуговування підопічних малолітніх дітей та опікуна.
  3. Управлінню освіти Бахмутської міської ради (Рубцова):
    1. Забезпечити право малолітнім дітям на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, а у разі потреби – забезпечити індивідуальне навчання.
    2. Надавати службі у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради щорічно до 20 листопада звіт про рівень розвитку та знань малолітніх дітей, наявність в сім’ї необхідних умов для здобуття освіти, позашкільну зайнятість, участь опікуна у вихованні малолітніх дітей.
  4. Управлінню охорони здоров’я Бахмутської міської ради (Миронова):
    1. Здійснювати диспансерний  нагляд  за  малолітніми  дітьми, закріпити за ними дільничного лікаря.
    2. Забезпечити проходження малолітніми дітьми двічі на рік медичного огляду.
    3. Надавати службі у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради щорічно до 20 листопада звіт про стан здоров’я малолітніх дітей, дотримання опікуном рекомендацій лікаря.
  5. Управлінню молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева):
    1. Здійснювати контроль щодо своєчасного підтвердження наявності у гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, тривалої хвороби, яка перешкоджає виконанню нею батьківських обов’язків у відношенні до своїх малолітніх дітей (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  року народження, (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження.
    2. Забезпечити щорічне оздоровлення малолітніх дітей на пільгових умовах.
  6. Бахмутському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області (Попов) надавати службі у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради щорічно до 20 листопада звіт про відсутність проявів асоціальної поведінки з боку підопічних малолітніх дітей та опікуна.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Точену В.В.

Перший заступник міського голови                                               Т.М. САВЧЕНКО

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 14.06.2017 №151
Про призначення гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) опікуном над малолітніми дітьми (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))
49.3 KB