Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 91 гість.

Верховна рада України

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 14.02.2018 №14

Переглядів: 485

Про підсумки роботи по розгляду звернень громадян у виконкомі Бахмутської міської ради у 2017 році

Розглянувши довідку від 16.01.2018 № 01-0241-06 начальника загального відділу Бахмутської міської ради Іонцевої О.М. «Про підсумки роботи по розгляду звернень громадян у виконкомі Бахмутської міської ради у 2017 році», згідно з планом роботи виконавчих органів Бахмутської міської ради на І квартал 2018 року, затвердженим рішенням виконкому Бахмутської  міської ради від 13.12.2017 № 251, керуючись Законом України від 02.10.96 № 393/96-ВР «Про звернення громадян» із внесеними до нього змінами, ст.ст. 38, 52, 59 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Довідку начальника загального відділу Бахмутської міської ради Іонцевої О.М. «Про підсумки роботи по розгляду звернень громадян у виконкомі Бахмутської міської ради у 2017 році» прийняти до відома.
  2. Керівникам структурних підрозділів Бахмутської міської ради, підприємств комунальної власності територіальної громади міста Бахмута:
    1. Забезпечити своєчасний та якісний розгляд звернень громадян, надання вичерпних та всебічних відповідей з посиланням на нормативні документи, здійснювати контроль щодо недопущення неодноразових переносів.
    2. Регулярно розміщувати у засобах масової інформації роз’яснення норм діючого законодавства за напрямками діяльності та відповіді на окремі найбільш поширені питання, що порушують громадяни у своїх зверненнях.
    3. Про результати проведеної роботи проінформувати загальний відділ Бахмутської міської ради (Іонцева) в термін до 01.04.2018 року.
  3.  Начальнику загального відділу Бахмутської міської ради Іонцевій О.М.:
    1. Продовжити проведення перевірок стану організації роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Бахмутської міської ради, організаціях, закладах, підприємствах  міста та надання їм практичної і методичної допомоги.
    2. Провести протягом І півріччя 2018 року в комунальному підприємстві «Бахмутська житлова управляюча компанія» виїзний семінар-практикум для відповідальних за роботу зі зверненнями громадян житлово-комунальних підприємств міста з вивчення та практичного застосування законодавства про звернення громадян.
    3. Оприлюднити інформацію «Про підсумки роботи по розгляду звернень громадян у виконкомі Бахмутської міської ради у 2017 році» у засобах масової інформації та розмістити в установленому порядку на офіційному веб-сайті Бахмутської міської ради.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на загальний відділ Бахмутської міської ради (Іонцева).
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому Бахмутської міської ради Недашковську Т.І.

Міський голова                                                О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 14.02.2018 №14
Про підсумки роботи по розгляду звернень громадян у виконкомі Бахмутської міської ради у 2017 році
9.9 KB