Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

ExportUA

Рішення Бахмутської міської ради від 25.09.2019 №6/133-2678

Переглядів: 754
сессия : 

Про внесення змін до Положення про запровадження бюджетування за участі громадськості (Бюджет участі) м. Бахмута

Розглянувши службову записку від 27.08.2019 № 01-4772-06 начальника відділу внутрішньої політики Бахмутської міської ради Кудрявих С.А. щодо сприяння залученню жителів старостинських округів Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади до участі у демократичному процесі прийняття рішень щодо розподілу частини коштів бюджету Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади у 2020 році,  активізації ініціатив мешканців громади, керуючись ст. 26 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести та затвердити наступні зміни до Положення про запровадження бюджетування за участі громадськості (Бюджет участі) м. Бахмута, затвердженого рішенням Бахмутської міської ради від 26.07.2017 №6/103-1941, із змінами внесеними до нього рішенням Бахмутської міської ради від 28.11.2018 №6/123-2383 (далі Положення):
    1. Замінити:
      • у назві, тексті рішення та додатках до нього слова «м.Бахмут», «місто Бахмут» у всіх відмінках словами «Бахмутська міська об’єднана територіальна громада» у відповідних відмінках;
      • у тексті рішення та додатках до нього слова «міський бюджет» у всіх відмінках на слова «бюджет» у відповідних відмінках;
      • у додатках до рішення слово «місто» у всіх відмінках на слова «Бахмутська міська об’єднана територіальна громада» у відповідних відмінках.
    2. В Положенні розділ 14 «Особливості застосування Бюджету участі на 2018 рік» та зміни до нього виключити.
  2. Встановити, що під час формування проекту бюджету на 2020 рік та наступні бюджетні періоди щорічно у рамках Бюджету участі у проекті бюджету у межах відповідних бюджетних програм передбачати кошти для реалізації громадських проектів, відібраних відповідно до Положення.  
  3. Організаційне виконання рішення покласти на відділ внутрішньої політики Бахмутської міської ради (Кудрявих), Фінансове управління Бахмутської міської ради (Ткаченко), першого заступника міського голови Савченко Т.М.
  4. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань депутатської діяльності, законності і правопорядку (Захаренко), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                           О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 25.09.2019 №6/133-2678
Про внесення змін до Положення про запровадження бюджетування за участі громадськості (Бюджет участі) м. Бахмута
22.06 KB